MODA     01.11.2019.

7 odevnih predmeta koje je neophodno da imate u svom ormaru za sezonu jesen/zima

Zablistajte u novoj sezoni uz nekoliko trendi komada garderobe koji će transformisati vaš izgled. Delimo sa vama sedam odevnih predmeta koji su nezaobilazni za ovu sezonu. Bacite pogled i uživajte u vodiču za savršen jesenji izgled i par trikova kako da uklopite detalje.

Ovo su odevni predmeti oko kojih gradimo izgled:


1. Dobar blejzer

2. Džemperi upečatljivih boja i zanimljive ili krupne mustre

3. Kožna jakna

4. Bluze i tanji džemperi sa upečatljivim detaljima ( karneri, natpisi)

5. Taman džins i pantalone sa širokim nogavicama (tzv. slochy jeans)

6. Šik kratke čizme

7. Torbice koje idu na struk

Sa ovim odevnim predmetima koji se savršeno kombinuju i slažu zajedno izgledaćete fenomenalno svaki dan sa minimalno truda. Kako biste videli koliko je lako, delimo sa vama predloge kombinacija od navedenih komada garderobe.

Kombinacija za ceo dan

Bilo da idete na posao, banku, vodite decu u školu ili idete u bioskop i na piće sa prijateljima ova kombinacija je apsolutni klasik. Sve što vam je potrebno je džemper sa karnerima ili nekim drugim zanimljivim detaljom/ mustrom. Vaše omiljene uzane crne pantalone zamenite sa tamnim farmericama širokih nogavica (slochy jeans). Izgled upotpunite sa šik kratkim čizmicama na štiklu ili baletankama sa leopard šarom i malom torbom neutralnije boje.

Tajna je u teksturi

Tajna trendy jesenjeg izgleda krije se u slojevima i pravoj kombinaciji. Sparite dobar blejzer od nekog debljeg materijala i karo šare, recimo tvid. Ispod obucite satensku bluzu i izgled dopunite sa tamnim džinsom. Obuću i torbu izaberite u neutralnijim bojama kako bi kombinacija imala neku poslovnu notu.

Savršeno za opušteni petak na poslu i vikend koji sledi

Šta obući za jesenji dan kada su jutra sveža, toplo popodne i prohladne večeri? Ukoliko ste pomislili na slojeve, u pravu ste!

Kombinujte tanak džemper bez rukava ili 3/4 rukavima sa kožnom jaknom. Izaberite tamniji džins uzanog kroja kako biste vizuelno izdužili noge. Izgled upotpunite sa kratkim čizmicama na štiklu i torbicom u nekoj jesenjoj boji.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ