LIFESTYLE     26.12.2016.

5 znakova da ga ne zanimate kao devojka

Žene u ljubavi često znaju da se zanose i da gaje lažne nade o vezi sa muškarcima koji ih ne gledaju na seksualan način, već isključivo kao prijateljice. Kako ne biste došli u sličnu zabludu, morate da naučite da ga „čitate“. Donosimo vam 5 znakova koji će vam pomoći da ga „pročitate“.

 

Poziva i druge ljude

Ko hoće nađe način, ko neće nađe izgovor.“

Drugim rečima, ako je pozvao prijatelje na druženje, znači da mu druženje sa vama nije prioritet.

 

Vi ste mu ljubavni savetnik

Kada muškarac od vas zatraži ljubavni savet znajte da su moguća samo dva scenarija. Prvi scenario kaže da od vas traži ljubavni savet da bi video šta ćete da uradite. Drugi scenario ukazuje na to da vas gleda kao drugaricu, jer muškarci traže ljubavne savete samo od one devojke koju smatraju drugaricom. Znamo da boli, ali što pre shvatite da je drugi scenario verovatniji, lakse će vam biti.

Nikada ne započinje prvi dopisivanje

Pošaljete mu prvi poruku, a on odgovori tek za nekoliko sati? Ako je tako, znači da ste vi inicijator, što znači da on nema potrebe za tim. U prevodu- vi mu niste zanimljivi.

 

Ne planira vas

Muškarac koji želi nešto to i planira. Ako je zainteresovan, potrudiće se i ujedno pobrinuti da stvarno budete slobodni kada poželi da vas vidi. Ako vam ss javlja za kafu nekoliko sati pre, znači da vas nije baš planirao.

Govor tela

Izbegava kontakt očima? Ne potiče razgovor? Ne govori nista o sebi? Fizički se distancira kad ste u blizini? To znači da vas želi što dalje od sebe.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ