LEPOTA&ZDRAVLJE     05.10.2018.

5. WOMEN S FEST, My Choice u Delta city-ju

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da će se peti po redu Women’s Fest, održati 9. i 10. novembra (petak i subota) u centralnom atrijumu šoping mol-a Delta City od 10 -22h.

 

  1. Women’s Fest pod sloganom My Choice….se organizuje u luksuznom ambijentu šoping mola Delta City i ovog puta predstaviće najkvalitetnije brendove koji su prisutni na našem tržištu.

My Choice je posvećen je modernoj, poslovnoj i uspešnoj ženi, koja može i hoće da bira!

Ova  manifestacijaje odgovor na sva ženska pitanja u vezi sa negom, lepotom, zdravljem, make up trendovima, modom, ishranom, fitness-om, estetskom medicinom i ostalim oblastima koja su predmet ženskog interesovanja za predstojeću sezonu jesen/ zima.

 

Pored velikog broja stručnih lica iz različitih oblasti, sa  kojima se dame mogu posavetovati i  dobiti odgovore na brojna  pitanja, biće u prilici i da se konsultuju sa astrologom, numerologom, dobiju besplatnu šminku i  frizuru, učestvuju u nagradnoj igri i još mnogo toga.

 

Nove i najpopularnije brendove na našem tržištu predstaviće 30-ak izlagača i svaka dama će za dva dana manifestacije dobiti najbolje preporuke iz prve ruke, semplinge, popuste, promocije i degustacije. Takođe, pozivamo i jače polovine da nam pridruže jer će imati priliku da po promotivnim cenama obezbede poklone svojim damama.

 

Organizatori ovog događaja  su  marketinška  agencija EVENT 1TO1 i Delta City  šoping mol.

 

Neka 5.Women’s Fest  My Choice bude i Vaš izbor!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ