LEPOTA&ZDRAVLJE     10.03.2018.

5 beauty saveta uz koje ćete biti spremne za proleće

Usli smo u Mart, prvi mesec u godini gde nam se proleće blago osmehuje, a sa zimom se polako pozdravljamo. Dani koji su pred nama bice sve sunčaniji i verdriji, a evo kako da se i Vi osećate bolje sa dolaskom proleća:

 

  1. HIDRIRAJTE SE

Dakle, neka se Vaše telo preporodi dovoljnim unosom vode. Pokusajte da unos vode bude oko 2l, a uz to dodajte i limunade, detoks vode koje ste sami napravili, sveze sokove i čajeve, telo će Vam biti zahvalno!

 

2.IZAĐITE NAPOLJE

Trčite, šetajte, vozite bicikl… Šta god da uradite razbudićete Vaše telo i pripremiti ga za predstojeće dane. Fizička aktivnost je jako važna i čini Vas snažnim i jakim. Ujedno ćete i doterati liniju jer je leto sve blize!

   3.ZELENI ČAJ

Jedan od najzdravijih čajeva, jak antioksidant, prijatnog je ukusa i sa kofeinom koji sadrži može poslužiti kao fantastična zamena kafi. Zeleni čaj ima mnogo pogodnosti za Vaš organizam i obavezno ga treba uvesti kao jutarnji ritual.

  1. SMEJTE SE VIŠE

Prve dane proleća provodite uz Vama drage ljude, uz koje je smeh zagarantovan! Pozitivni ljudi su poput afrodizijaka, koji Vas iznova okrepi svaki put kada ste sa njima. Zajednički ručkovi, ili posle podnevna čajanka biće dovoljni da Vam najdraži povrate raspoloženje, ali i Vi njima.

 

5.VOLITE SE

Ljubav je poput cveta, uvek se obnavlja i iznova raste. Pustite je da Vas okrepi i da Vam svaki dan učini sladjim, lepšim i drugačijim. Iznenadite voljenu osobu na originalan način i pustite je da Vam uzvrati pažnju. Uživaćete!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ