MODA     16.04.2019.

Nova „Guess“ kolekcija – pravi način da ovog leta uzivate u vedrim, tropskim vibracijama

Unikatni američki brend “Guess” svečano je predstavio svoju prolećnu kolekciju “Vibras” u šoping centru Promenada u Novom Sadu. Ovom prilikom bili su predstavljeni najupečatljiviji modni komadi, pri čemu su dominirali jarki, tropski dezeni. Guess je ovom prilikom, po ko zna koji put, prikazao svoju jedinstvenost, pokazavši način na koji je moguće ovo leto učiniti još interesantnijim, u modnom smislu.

Počevši od retro naočara i drugih aksesoara poput popularnih torbica koje se nose oko struka, pa sve do najrazličitijih modnih komada, dokazano je da, ukoliko se odlučite baš za “Guess” ove sezone, šanse da vaš stil bude dosadan su ravne nuli. Ukoliko volite da se igrate bojama, ova kolekcija je najverovatnije upravo ono što ste dugo čekali.

Brojne zvanice sa javne scene u našoj zemlji imale su priliku da prisustvuju ovom prolećnom spektaklu. Dame poput Nataše i Kristine Bekvalac, Jovane Balašević, Ane Stanić, Danijele Dimitrovske, Ene Čubrilo i mnogih drugih, poznatih po svom istančanom modnom stilu, imale su priliku da budu među prvima I upoznaju se sa novom kolekcijom “Vibras”. Glumac Aleksandar Radojičić imao je priliku da, zajedno sa manekenkama, predstavi neke od ključnih komada ove kolekcije publici.

Uverite se i sami u posebnost same kolekcije i pronađite već sad svoje omiljene komade za predstojeću sezonu.

foto: www.mojnovisad.com

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ