LIFESTYLE     07.04.2019.

Ogledala koja će potpuno promeniti vaš dom

Verovatno vam je dobro poznato da, pogotovo u malim prostorima, ogledala mogu igrati veliku ulogu. Ogledala su poznata po tome da ,,otvaraju“ prostor, čine ga vizuelno većim i daju neku posebnu vrstu prefinjenosti. Ono što je svima uglavnom problem, kada se radi o ogledalima, jeste odabir pravog modela, mesto na kom će stajati, postavka, itd.

Dobra vest je da, ukoliko ne želite da prolazite kroz mukotrpan posao vezan za samo kačenje ogledala na zid, konačno postoji rešenje. Postoji način da vaš prostor, bez obzira na njegovu veličinu, oplemenite ogledalima, a da to uradite za svega par minuta. Nije vam potrebna bušilica, metar, niti bilo šta od tog tipa opreme.

Jedan od dokazano najpraktičnijih načina da ovaj proces sprovedete u delo jesu samolepljiva ogledala. Njihova karakteristika je to što ne izgledaju kao popularne nalepnice za zid, koje mogu delovati jeftino ili nedovoljno elegantno. U pitanju su prava, staklena ogledala, koja možete pronaći u najrazličitijim oblicima i bojama. Jednostavno ih zalepite na zid i vaš posao je završen.

Možete ih pronaći u prodavnicama koje su opremljene nameštajem i dekoracijom za kuću. Iskoristite ovu veoma malu investiciju da potpuno transformišete svoj dom, opelemenite ga i date mu notu jednog modernog i neobično opremljenog prostora.

Ova ogledala možete staviti bukvalno na bilo koje mesto u svom životnom prostoru, kupatilo, dnevni boravak, spavaću sobu, itd. Sa njima je teško napraviti grešku, s obzirom da se vrlo lako uklapaju u baš svaki prostor.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ