LEPOTA&ZDRAVLJE     01.06.2016.

Zvezda među parfemima: Prodigieux le parfum

Kada je 1991. godine Aliza Jabès spojila kreativnost, senzualnost i multifunkcionalnost u jedan proizvod nikako nije zaboravila na ugođaj čulu mirisa – tako je rođeno NUXE slavno suvo ulje Huile Prodigiuese. Žene su se zaljubljivale, konkurenstki brendovi asortiman obogaćivali suvim uljima po ugledu na NUXE zvezdu Huile Prodigiuese. 

Kako su godine tekle, tako je NUXE suvo ulje zauzelo epicentralnu poziciju na kozmetičkim policama žena širom sveta. Danas se na svakih šest sekundi u svetu proda po jedno suvo ulje NUXE brenda francuske prirodne kozmetike.

Od novembra 2011. godine i žene u Srbiji dobile su priliku da na koži osete svu raskoš, zavodljivost, benefite, pragmatičnost u nezi i miris ovog čarobnog proizvoda.
Pored nesumnjivih prednosti u svakodnevnoj nezi kože lica, tela i kose NUXE Huile Prodigiuese pozicioniralo se i kao jedan od kozmetičkih proizvoda sa najlepšim mirisom. Oooo, da, svaka od nas koja je jednom pomirisala NUXE zvezdu znaće o čemu pričam! Sjajna vest za sve ljubitelje Huile Prodigiuese je da je u Srbiji dostupan parfem, miris inspirisan notama slavnog suvog ulja – Prodigieux.
13260987_1731430300433489_1356845937_n
Zaplešite na toplom pesku dok osluškujete šta vam šapuću valovi morskih talasa i dok sunčevi zraci senzualno na vašoj koži ispisuju najlepše uspomene – tako bih predstavila atmosferu koju osećam i sliku koju kreiram kada sebe razmazim kapljicama NUXE zlatnog parfema. Ovaj sunčani parfem podseća na leto svojim citrusnim notama bergamonta i mandarine, te cvetnim, osvežavajućim notama cvetova narandže. Njegovo baršunasto srce sastoji se od nežnih pupoljaka ruže, gardenije i magnolije, a svoj očaravajući ples završava senzualnim notama vanile i kokosovog mleka.

Deset razloga zašto ćete obožavati Prodigieux le parfum

  1. Proizvod nije fotosenzitivan. Bez brige ga nanesite na kožu čak i tokom najvrelijih letnjih dana.
  2. Bočica parfema idealan je ukras na vašoj kozmetičkoj polici – elegantna, prefinjena i senzualna sebično čuva čaroliju mirisa samo za vas.
  3. Cenovno je pristupačan.
  4. Miris se dugo zadržava na koži.
  5. Miris parfema je za nijansu lepši od mirisa suvog ulja!
  6. Parfem će vam uliti novu dozu samopouzdanja u bilo kojoj prilici, na bilo kom mestu.
  7. Miris slavnog parfema obožavaće svi oko vas.
  8. Dobijaćete komplimente da lepo mirišete. Po mom mišljenju to je jedan od najlepših komplimenata koji dama može da dobije!
  9. Bićete sigurne da ste kupovinom proizvoda doprinele očuvanju životne sredine – NUXE filozofija u prvi plan ističe značaj očuvanja prirode.
  10. Leto će vam trajati 365 dana!

I ne zaboravite – miris je uverljiviji od reči i dela, ili kako je istakao Jean Claude Ellena, apostrofirajući moć dobrog pafema – miris je reč, parfem je književnost.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ