MODA     08.07.2016.

Žuti trend obuće- Iskopirajte poznate

Kada mislite o žutoj boji, sunce, osvetljenje i vedrina su samo neke od reči koje bi odmah prošle kroz glavu! Žuta boja je trend sa piste! I žute cipele su veliki modni hit ove sezone. Skoro svi poznati su opsednuti žutim obuća trendom -pravo od crvenog tepiha, pisti , pa i street style.

 

Gigi Hadid

Ako mislite da se žute cipele teško uklapaju u stil Gigi Hadid, mislite pogrešno! Uparivanje uznemirenih boyfriend farmerki sa širokom iscepanom majicom i mantilom Gigi je završila izgled sa svetlo žutom obućom na nogama. To ne samo da je svojoj silueti dala dodatnu visina, več je svojoj kombinaciji tamnijih boja dala vedrinu i zanimljivu vibraciju!

how-to-wear-yellow-shoes

Emmi Rossum

Izgleda da je Stuart Veitzman imao savršen skoro nude sandale! Tačna kopija Gigi Hadid sandala, Emi nam daje različit stav o nošenju istih! Skroz elegantno i ženstveno u lepršavoj haljini izgledala je vedro i osvežavajuće.

what-to-wear-with-yellow-shoes

Brooklyn Decker

Ovaj stajling je nemoguće a ne poželeti iskopirati. Žuta obuća perfektno ide uz čipku i toj dozi elegancije daje pomalo drskosti. Ako se uklapa još uz tamnije nijanse čipke onda je to pun pogodak.

brooklyn-decker-yellow-shoes

Beyonce

Kada pričamo i trendu žute obuće, nemoguće je a ne pomenuti Beyonce. Dok je šetala u njima ulicama Menhetna izgledala je potpuno šik i vrlo seksi. Sa savršenim šarenim pantalonama i crnom košuljom izgledala je neodoljivo, a roze pojas i divne minđuše dale su samo još veći podstrek da mislimo o njoj kao hodajućoj inspiraciji.

beyonce-yellow-footwear

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ