LIFESTYLE     11.07.2016.

Znaš li šta je zapravo seksi? Opako dobra- konverzacija

Muškarci…ono što smatrate predigrom ne počinje u mraku, između četiri zida. Ne prosipajte fore kojima ste već šarmirali, misleći da će ponovo upaliti. Ne prosipajte nikakve fore. Hajde da prestanemo da se pretvaramo da nas zanimaju površne teme.

Zavedi me inteligencijom i spontanošću, iznenadi me iskrenim osmehom bez prljavih zamisli. Nisam ja ta koja ne zna da razmišlja prljavo, ali zaustavimo se na trenutak.

hh

Verujem u klik. Zaista verujem. Ne morate sa nekim provesti godine da biste shvatili da li je to ono pravo. Jedna moja prijateljica nizala je veze koje su trajale po nekoliko godina, prvo pet, onda tri. A zatim je upoznala svog sadašnjeg muža i venčali su se nakon svega 6 meseci zabavljanja. To nije ludost, nije inat, ni mladalački hir. Jednostavno se sa nekim poklopiš- u razmišljanju, stavovima, snovima. Ona kaže, bitno je da gledate u istom pravcu.

Treba mi razgovor da traje satima. Pričaj mi o tome kako je nastala pesma koju upravo puštaju na radiju, kojoj sasvim slučajno znaš i godinu nastanka. Pričaj mi o svojim snovima, strahovima i planovima. O sazvežđima i kosmosu…veruješ li da je sudbina zapisana u zvezdama? Trenuci malih, ličnih filozofija dragoceni su i potrebni. Na taj način stvaramo bliskost. Ne može se sa svakim voditi konverzacija, jer nemamo sa svakim šta ni da razgovaramo. Zato pravim selekciju i ne trošim vreme na sasvim bezvredne razgovore, koji bi podrazumevali prisećanje kada ste koga poslednji put sreli, kakvo je danas vreme i “šta ima novo?“. Možda je namćorasto, ali pre ću spontano napraviti široki luk i zaobići susret nego što ću se u to upustiti.

Zato vas molim, poštedite me formalnosti i lažnog smeška. Previše je na svetu izopačenosti da bismo se još toliko trpeli.

Ne živimo u bajci, one koje čekaju princa na kraju pristaju na njegove blede, lošije verzije. I zato ne verujem u bajkovit kraj, ali verujem u klik. Lako se prepoznaje. Sve ono pre i posle njega dobija drugačiji smisao i više se nikada nećete zapitati “Šta je ono što mi zapravo treba?“.

Kada nečija lepota razmišljanja uzdrma vaše vijuge, poželećete da ga držite sasvim blizu, pod jastukom, kao najintimniju tajnu- samo za sebe.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ