LEPOTA&ZDRAVLJE     26.08.2016.

Zlatna nega za svaki dan

Magični trenuci i dodir sunca nakon godišnjeg odmora pretvaraju se u lepe uspomene… Ali, pored toga što ostaju duboko urezane u srcu one mogu oživeti na našoj koži. Letnje romanse se ne moraju završiti već mogu postati istinska ljubav koja će trajati baš svakog dana. Zato su žene zaljubljene u zlatnog pratioca. Onoga koji ispunjava sva njihova očekivanja. A takav je upravo Huile Prodigieuse Or.

Kada se dodaju biserne zlatne čestice koktelu prirodnih biljnih ulja nastaje čaroban spoj glamura i iskonske prirode.

Kako se kraj odmora polako bliži, a poslovne obaveze nas očekuju, najlepši način da počnemo dan jeste uz višenamenski proizvod koji je nastao u želji da zadovolji savremenu ženu. Razoružajte ljubav svog života koja će se buditi uz vas, poslovne partnere koji vas iščekuju… A ono najvažnije, osetite samopouzdanje kojim zračite jer uz samo par koraka postajete zlatna sirena, poslovna žena i zavodnica u isti mah.

Čarobno suvo ulje sa zlatnim sjajem čini koktel dragocenih biljnih ulja i čuvenog vitamina mladosti, vitamina E, koji savršeno naglašava lepotu tela.

 

Huile Prodigieuse Or

 

Čarobno suvo ulje sa zlatnim sjajem ističe preplanulu boju, daje koži osećaj mekoće i svežine čineći je diskretno svetlucavom. Zavedite svojim make up-om tako što ćete ga naneti kao highlighter. Par kapljica nanesite na dekolte i učinite ga zavodljivim prikrivajući sitne borice. Regenerisana i mekana koža pratiće vas u danima koji dolaze. A za osećaj leta u kosi nahranite je koktelom 6 biljnih ulja i vitamina E te će i vaša kosa dobiti sjaj i zdravinu kakva joj je potrebna nakon vrelog leta i mora.

Prodigieux_MultiPurposeDryOil_Or_100ml_splash

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ