LEPOTA&ZDRAVLJE     06.03.2018.

Živite svoje godine kao zvijezda!

„Kada ću prestati da se bavim modelingom i poziranjem za modne fotografije? Zavisi od toga koliko je efikasna moja krema protiv bora“, rekla je čuvena Heidi Klum.

Godine koje se vide na našem licu ne pokazuju našu hronološku starost. Svi to znamo. To je naša biološka starost, koja je određena godinama koje prolaze, ćelijskim starenjem, našim stilom života i sredinom u kojoj živimo. Takođe znamo da je starenje postepen proces i da naša koža zahtijeva specifične, ciljane tretmane koji se mijenjaju kako vrijeme prolazi i trebalo bi da se prilagođavaju našem životnom stilu i trenutnom dobu godine. Bez obzira na vid biološkog starenja vaše kože, Diego Dalla Palma ima rešenje koje odgovara svakoj fazi vašeg života: Icon TimeTM . Tretman pruža ćelijsku biorevitalizaciju i zaštitu sistema potpore u koži. Radi se o intenzivnom anti age tretmanu, formulisanom tako da se bori protiv bora i gubitka tonusa. Obogaćen jedragocjenim energetskim svojstvima srebra, zlata i platine.

Icon TimeTM nudi paletu „specifičnih tretmana“ za ciljano djelovanje:

1. Revitalizirajući Anti – Age tretman

Štiti mladalački potencijal kože. Idealan za doba od 30+ za borbu protiv starenja ubrzanog spoljašnjim uticajima i mikro-upalnim  procesima (InflammAging).

2. Anti – Age tretman za punoću kože

Štiti potporni sistem kože i koriguje znake starenja, zahvaljujući svojim efektima „popunjavanja“ (filera). Idealan za doba 40+ za kožu koja je pogođena pojavom bora i gubitkom tonusa.

3. Anti – Age tretman za obnovu kože

Regeneriše umornu kožu i bori se protiv usporavanja normalnih metaboličkih procesa u koži i stimuliše njenu sposobnost da se sama obnavlja. Idealan za doba od 50+, za žene u toku ili u pre-menopauzi koje pate od pojave suve kože i gubitka elastičnosti.

Svi tretmani pružaju mogućnost kombinovanja sa šok tretmanom za zonu oka, a možete ih potražiti u ponudi Cacao Beauty centra u Podgorici (Ulica Peka Dapčevića 66, Stari Aerodrom), gdje, takođe, možete kupiti proizvode za kućnu njegu.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ