LIFESTYLE     18.05.2017.

Živite po svojim pravilima- srećnije, zdravije, fatalnije! Sanja Marinković i Vesna Dedić

„Živite po svojim pravilima- srećnije, zdravije, fatalnije! „,tema je prolećnog  “Bulevara ženskih tajni by Sanja & Vesna” koji po drugi put u Beogradu 20.i 21.maja  organizuju naše poznate novinarke i TV voditeljke Sanja Marinković i Vesna Dedić.

Posetioci ove neobične sajamske manifestacije imaće jedinstvenu priliku da uživaju u program koji će biti organizovan na svečanoj bini na platou ispred Tržnog centra Ušće. Program je ove godine  podeljen u tri segmenta: „Budi lepa!“, „Budi  zdrava!“ i „Budi srećna!“. Posetioci manifestacije  će imati priliku da lično razgovoraju sa psiholozima, nutricionistima, fitness trenerima, novinarima, majstorima kulinarstva, doktorima za estetsku medicinu, zatim da se druže sa popularnim ličnostima, glumcima, pevačima, plesačima. Dame i naravno gospoda koji tog vikenda private Sanjin iVesnin poziv moćiće da otkriju tajne za jačanje samopouzdanja i  optimizma, da dobiju medicinske savete od vrhunskih doktora kojima se veruje, nauče kako da pripremaju recepte za pravilnu ishranu, degustiraju specijalitete najboljih majstora kuhinje, upoznaju se sa najnovijim trendovima za negu I stilizovanje kose, nauče poteze profesionalnih šminkera, uživaju u demonstracijama nehirurških tretmana podmlđjivanja, ali dobiju i savete za unapređenje karijere i rad n asebi. Naravno svi će uživati u nastupima poznatih pevača,orkestara,plesača i modnim revijama na otvorenom.

Ideju ove jedinstvene manifestacije na našim prostorima  podržale su velike kompanije pa će tako hiljade Beograđanki uživati u vinima vinarije „Čoka  uz neobične kulinarske specijalitete na bini. Moći će da probaju napitke od soje Polimarkovg novog brenda budućnosti–Plantino. Najznatiželjnije posetiteljke mogu da učestvuju na konkursu Biomelema  “Najlepše kose Srbije, BiH i Crne Gore” i osvoje vredne  nagrade, a jedna posetiteljka će imati priliku da dobije i   posao kao zaštitno lice  Biomelema za odnose sa javnošću. Posetitelji će konačno moći i da upoznaju IvanuMilinčić koja je postigla zapažen uspeh sa romanom “Privezak za srce” pod pseudonimom Žozefina.

Dame će se zabaviti, a sigurni smo i steći neka nova saznanja kroz programe Naxi radija uživo na bini i popularnu emisiju RTS Ordinacija uživo, uz pevače i plesače poput pevačice MarineTadić, DanijeleKarić, glumice Mine Lazarević, IveŠtrljić, najpopularnije komšije u Srbiji glumce Anju Miti Uroša Jovčića, košarkašicu Milicu Dabović, koreografa Ivana Mileusnića, kreatore Lepu Danojević i SašuVidića i dr.

Ideja “Bulevara ženskih tajni by Sanja & Vesna”  je da se sugeriše ženama da samo ako prepoznaju sopstvene vrednosti mogu da poštuju vrednosti onih sa kojima žive i rade.

 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ