LIFESTYLE     10.10.2016.

Ženski praznik ovog vikenda u STADION SHOPPING CENTER

Besplatni saveti iz oblasti lepote i zdravlja, druženje sa najpoznatijim blogerkama i degustacija zdravih šejkova samo su deo onoga što vas čeka ako 15. i 16. oktobra posetite Stadion Shopping Centar.

Ceo grad iščekuje subotu i nedelju pred nama, kada će se u Stadion Shopping Center održati „Beauty and Health Day“ koji će svi posetiocima omogućiti da čuju brojne savete kako da poboljšaju svoj život i učine ga lepšim i zdravijim.

Ovaj vikend biće pravi praznik za dame! Glavni hol Stadion Shopping Center ispuniće romantični štandovi sa sitnicama koje svaka žena želi. Pripadnice lepšeg pola baš tu će moći i da se upoznaju sa najnovijim make-up trendovima, da čuju o brojnim kozmetičkim dostignućima i da uživaju u besplatnim beauty tretmanima.

Tokom oba dana svima će na raspolaganju biti najbolji astrolozi i numerolozi, kao i vrhunski učitelji joge, meditacije i reikija. Takođe, naš magazin će biti deo ovog događaja i deliće brojne nagrade i družiti se sa čitateljkama.

Posebna poslastica za sve one koji prate online trendove biće Meet-UP sa poznatim blogerkama Anom2Cats, Jolly Woman i Milas Homemade. S obzirom na to da su im ovo prvi susreti sa pratiocima njihovih blogova i Instagram profila, sve tri dame obećavaju brojna iznenađenja i poklone svima koji se priključe druženju sa njima.

Za brzinski relax i odmor od kupovine, spremni su besplatni zdravi šejkovi i „Ice Lab“ sladoledi.

Sve ovo dovoljno su dobri razlozi da tokom vikenda pred nama, 15. i 16. oktobra, posetite Stadion Shopping Center (Zaplanjska 32)!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ