MODA     07.02.2017.

Žene prosto lude za ovim grudnjacima koji su osvojili društvene mreže!

Znamo da donji veš i te kako utiče na samopouzdanje. Čak i kada smo u kežual varijanti, ako ispod imamo seksi i udoban veš, biće dovoljno to što samo mi to znamo da se osećamo lepše i zavodljivije, i zračićemo nekom posebnom energijom. Dugo vremena su najpopularniji među ženama bili popularni puš ap brushalteri, sa žicama, čvrstim i punjenim korpama, kao posledica želje da udovolje muškarcima, da istaknu grudi u prvi plan. Kako nam polako dolazi do svesti da je prirodno najlepše i najprivlačnije, a o udobnosti da ne pričamo, oni polako padaju u zaborav. I zaista, novi brushalteri koji pomalo podsećaju na one starinske su fenomenalni! Svojim oblikom podsećaju na bikini, s tim što su uglavnom ukrašeni sa dosta čipke. A ima li nečeg ženstvenijeg?

Više ne morate da brinete ako imate male grudi, jer upravo na njima izgledaju najzavodljivije. Malo je teže naći idealan model za žene sa većim grudima, jer je njima ipak neophodna potpora, i čvrstina, što je jedino što njima nedostaje.

Ako je materijal previše tanak, pa se brinete da može da se ocrtava, onda izaberite model koji ispod ima malo grublji materijal (još je bolje da čipka direktno ne naleže na grudi ukoliko ga nosite ceo dan), ili tanak sunđerčić, i problem je rešen. Ono što je još prednost, jeste to što mogu da posluže i kao modni detalj, tako da to i nije baš samo kako neki kažu pobeda udobnosti nad estetikom. Obucite preko heklanu majcu ili košulju od nekog laganog materijala, ili pustite da se bretela i mali deo čipke naziru ispod širokog džempera i zagolicajte maštu!

Pošto je malo teže naći univerzalnu veličinu, koja će odgovarati baš svakome, možete dati da ih izrade samo za vas, po vašoj želji i meri. Zar to nije sjajno?! Jedna mlada dama, Jelena, bavi se upravo time. Pa, ako ste zainteresovani brzo na Instagram profil serendipitylingerie. Verujem da ćete se već zaljubiti!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ