MODA     21.02.2018.

Zakoračite u urbani tajni vrt uz C&A kolekciju za proljeće/ljeto 2018!

Sa više od 1.575 prodavnica u 18 evropskih zemalja i više od 35.000 zaposlenih, C&A Europe je jedna od vodećih modnih maloprodajnih preduzeća u Evropi. Uslužuje više od dva miliona posjetilaca dnevno, pružajući izuzetan stil i kvalitet za cijelu porodicu po sjajnim cijenama.

C&A u kolekciji SS18 donosi više od mode i slavi individualnost. Različite tehnike, materijali, energije i strasti stvorili su ovu nezaboravnu, autentičnu kolekciju. Vodeći modni mediji i blogeri imali su priliku da prisustvuju predstavljanju najnovije kolekcije brenda C&A u Srbiji, koja otvara vrata urbanog tajnog vrta sa bezbroj maštovitih kreacija.

„Naša kolekcija za proljeće/ljeto 2018. je samouvjeren izraz ličnog stila. Naša posvećenost detaljima, od tkanina, preko printova, do krojeva može se vidjeti u svakom pažljivo dizajniranom odjevnom predmetu. Tu je i eksplozija dezena i tekstura koji slave snagu i ženstvenost“, rekla je gospođa Renela Ružić, direktor marketinga brenda C&A za Sloveniju, Hrvatsku i Srbiju.

C&A je ove godine zaljubljen u cvjetne dezene. Veličanstvene divlje bašte, tropske palme, mladi izdanci i umjetnički oslikane tkanine uz korišćenje različitih tehnika, inspirativno su primijenjeni kroz čitavu kolekciju: cvjetanje je u punom jeku! C&A izražava ženstvenost kroz detalje, koketiranje veza i čipke, aplikacije sa prugama i pletenine sa končanim komadima. Novine su na svim nivoima kolekcije! Kolekcija C&A proljeće/ljeto 2018 će biti dostupna od marta 2018. godine.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ