LEPOTA&ZDRAVLJE     31.12.2016.

Zablistajte u ponoć

Poslednji mesec u godini svakako je jedan od najuzbudljivijih. Brojne žurke, razna druženja kako na porodičnom, tako i na poslovnom planu doživljavaju vrhunac tradicionalno najsvečanijim događajem u godini – proslavom Nove godine.

Izbor savršene glamurozne haljine, cipela, frizure i make up-a, noktiju, parfema, donjeg veša… Imamo osećaj kao da smo se tokom cele godine pripremale za ovu čarobnu noć… U savršenoj smo formi, a onda nam nedostaje samo jedna tačka na i.

Kako bi ovu najglamurozniju noć proveli u apsolutno drugačijem izdanju mnoge žene traže nešto što bi dodalo čaroban “party look“ njihovom telu, a ujedno naglasilo njihovu lepotu.

A kada se takav seksi i glamurozan efekat svetlucavih čestica spoji sa čistim dragocenim biljnim uljima koja hrane i neguju kožu, dobijemo malo savršenstvo u zlatnoj bočici užitka…

 

 Senzualan dodir i miris strastiza “kraljicu ponoći“

 

Laboratorija NUXE dodala je listiće zlatnog odsjaja u koktel čiste prirode – Huile Prodigieuse®  OR Čarobno suvo ulje sa zlatnim sjajem senzualan jedodir zlata na vašoj koži.

Koktel od čak 6 dragocenih biljnih ulja i bogatstvo vitamina Esmiruju, hrane i štite kožu, a zlatne čestice daju nežnu nijansu tamnije boje pa predivno naglašavaju lepotu kože, a na nogama deluje poput svilenih čarapa. Svojim reflektujućim česticama osvetljeva kožu prefinjenim zlatnim sjajem.  Spremne smo za najluđi doček!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ