LEPOTA&ZDRAVLJE     18.02.2018.

Whitelight tretman: svjetlost u svom najčistijem obliku!

Smog, izduvni gasovi, dim, teški metali, fina prašina i drugi toksini se deponuju na našoj koži, formirajući patinu koja otežava oksigenaciju kože, mijenja zaštitnu barijeru i povećava produkciju slobodnih radikala. Ovaj proces je pogoršan prisustvom UV zraka: UVB zračenje intenzivira efekte iritanasa, čineći kožu umornom i osjetljivom, a može prouzrokovati i stvaranje hiperpigmentacija, dok UVA zračenje prodire duboko u kožu i razara kolagen i elastična vlakna. Čini da koža stari prije vremena i postane sklona dehidrataciji, pojavi bora i tamnih fleka. Osim toga, mnoge žene će biti pogođene hormonskim disbalansima, promjenana tokom vremena, u toku trudnoće, medicinskim tretmanima i sl. Rezultat nogu biti deprimirajući i neugledni nedostaci, koji mogu uticati na samopouzdanje. Razlog za pojavu ovakve vrste nedostataka je manjak komunikacije između ćelija kože, koji za uzvrat mijenja način na koji se kožni pigment (melanin) proizvodi, što dovodi do pojave tamnih fleka i neujednačene boje tena. Koža gubi sposobnost da reflektuje svijetlo, pa gubi blistavost i mladalački izgled.

Whitelight tretman brenda Diego Dalla Palma idealno je rešenje sa moćnim anti-age djelovanjem, koje obnavlja blistavost lica i redukuje tamne fleke. Biorevitalizacijom i reharmonizacijom produkcije pigmenta melanina, boja tena će biti ujednačenija, i izgledaće mladalački blistavo. Osnažen je Pro White B-Spheres, a snaga ovih moćnih posvjetljujućih sfera je u kombinaciji čistih aktivnih sastojaka (pinosilvin, floretin, diacetil boldin – DAB, hromo – korektivne sfere). U saradnji sa naprednim, bisfernim dual – transfer sistemom, postiže se efekat na više slojeva u koži. Na površini se sprečava vidljivost tamnih fleka, nedostataka i nesavršenosti, radi momentalnog postizanja ujednačenijeg tena. U dubljim slojevima, ovaj kompleks rebalansira produkciju melanina, za ujednačeniju pigmentisanost i blistavost, koji čine da ten blista iznutra.

Whitelight tretman osnažen je i Diamond Lightening Complexom, koji povećava sposobnost kože da reflektuje svjetlost, za postizanje zdravijeg mladalačkog izgleda. Ovaj inovativni revitalizujući kompleks, sačinjen od dijamantske prašine i acetil pentapeptida-35, pojačan je reflektujućim puderima. Diamond Lightening Complex olakšava komunikaciju i obnavljanje oštećenja izazvanih procesima starenja i spoljašnjim faktorima, a pomaže i optimalnu reorganizaciju struktura kože, štiteći kolagen i njegovu sposobnost reflektovanja. Efikasnost tretmana je dokazana i testirana, kroz klinička i instrumentalna testiranja sprovedena na kožama bijelaca i Azijata.

Whitelight kompleks obnavlja blistavost svih tipova kože kroz specificane, ciljane i personalizovane tretmane:

1. Tretman izbjeljivanja (Brightening tretman)

Koristi se kod: sive kože i tena bez sjaja

Rezultat:  čini kožu svjetlijom, mladalačkijom i blistavijom.

2. Tretman protiv fleka (Anti – Dark Spot tretman)

Koristi se kod: sive kože i tena bez sjaja sa tamnjim flekama

Rezultat: posvjetljuje i suprotstavlja se prisustvu tamnih fleka, ujednačava boju kože, ten je življi i ujednačeniji.

3. Anti – Age tretman protiv fleka (Anti – Age and Anti – Dark Spot tretman)

Koristi se kod: zrele, sive kože i tena bez sjaja sa tamnjim flekama

Rezultat: posvjetljuje i bori se sa borama, neujednačenošću i tamnim flekama odjednom. Intenzivno djelovanje.

Sve tretmane možete pronaći u ponudi Cacao Beauty centra u Podgorici (Ulica Peka Dapčevića 66, Stari Aerodrom).

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ