LEPOTA&ZDRAVLJE     02.02.2018.

Wella Koleston Perfect: profesionalna farba za sjaj vaše kose

Godina 1880. predstavlja sam početak razvoja kompanije „Wella Professionals“, kada je Franz Stroher sa velikom ljubavlju pristupio svom zanatu. Zahvaljujući svojoj inventivnosti i strasti koju je pokazivao u toku svog rada, originalna, kvalitetna i trajna perika, karakteristična za taj period, vrlo brzo je postala najtraženiji i najprodavaniji proizvod. Osnivanjem sopstvene fabrike, utemeljio je tradiciju koja će zahvatiti cio svijet. Inovacija, vizija i edukacija su osnovni postulati na kojima se zasniva „Wella Professionals“. Iza svakog proizvoda koji ima znak „Wella“, stoji opsežno istraživanje, kao i primjena najkvalitetnijih sastojaka, uz osećaj za ljepotu i senzualnost.

Inovacija, vizija i edukacija su osnovni postulati na kojima se zasniva „Wella Professionals“. Prisustvo kompanije „Wella Professionals“ na svjetskom tržištu oduvijek je praćeno vizijama ljudi koji su nadasve istinski voljeli svoj posao. Danas je „Wella Professionals“ jedan od najznačajnijih brendova u „Proctor&Gamble“ portfoliju brendova. Sarađuju sa najpoznatijim i svjetski priznatim profesionalnim frizerima. Kosa je njihova strast, a njihov posao je inspirisan ljubavlju prema inovaciji i frizerima.

Istorija uspjeha Koleston Perfect-a stara je decenijama. Od kada je Wella 1850. godine razvila, tada prvu na svijetu farbu za kosu, Koleston stoji na vrhu spiska svih marki za profesionalno farbanje kose. Wella proizvode za kosu možete pronaći u ponudi kompanije „Orbico“, generalnog distributera ovih proizvoda za Crnu Goru, a ja sam, upravo zahvaljujući njima, imala priliku da probam Koleston Perfect farbu, u nijansi biserno crna.

Bogate i vibrantne permanentne boje daju kosi jedinstven i upečatljiv izgled, a na raspolaganju vam je 127 nijansi u okviru 6 porodica boja. Kolestonom se postiže i do 69% više sjaja u poređenju sa kosom koja nije farbana, dok do 100% pokriva sijede. Pruža izuzetno nježno i neškodljivo farbanje, uz inovativnu mirisnu notu. Tu je i atraktivni dizajn ambalaže: paunovo pero kao simbol ljepote, fascinacije i raznovrsnosti boja. Bez Koleston Perfect-a danas svoj rad ne može zamisliti preko 180 000 frizerskih salona u cijelom svijetu.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ