LEPOTA&ZDRAVLJE     19.11.2016.

Vrhunska nega, luksuzna prirodna kozmetika- MayaM

Savet dana, meseca, godine, ma i života je da se okrećemo prirodi i koristimo je za sopstevno zdravlje, negu.

MayaM kozmetika je upravo jedna od takvih koja se bazira isključivo na prirodnim sastojcima kao što su biljna ulja ,vitamini,minerali, med, esencijalna ulja a sve to upakovano je u divne teglice i predstavlja pravi poklon za vas i vama drage osobe.

Divna devojka koja lično vodi računa o vrhunskoj nezi i tvorac je ove luksuzne kozmetike bazirala se na stvaranje balzama za usne, krema za telo, butera za telo i dezodoransa u vidu kreme koji mirišu očaravajuće.

14726321_632117470302129_829967009356709888_n

U tim JollyWoman magazina stiglo je prelepo upakovano pakovanje luksuznih staklenih teglica, nakon čijeg otvaranja smo svi poželeli da mirišemo upravo tako.

MayaM krema za telo je za sve tipove kože, a must have je defintivno za one sa suvom kožom. Nanosi se na vlažnu kožu i time je omogućeno da vam krema traje duže.

Verujem da smo svi skeptični kada su dezodoransi u pitanju, pre svega zbog sastava koji izazivaju razne osipe, pa i bolesti. Takođe, problem koji prave skoro svi dezodoransi jesu fleke kako na koži, tako i na odeći. O svemu ovome ne morate da brinete uopšte sa MayaM dezodoransom u vidu kreme. Postojanost mirisa je tokom celog dana, što je isto impresionirajuće.