LEPOTA&ZDRAVLJE     13.04.2017.

Vreme je za divlje obrve

Umesto da kaskamo za svetskim trendovima, pratićemo ih. Umesto da samo naša odeća bude kao kod modnih ikona moraće i naša lica da zasijaju istim sjajem. Vreme je za promene.

Prošlogodišnje modne trendove ostavljamo u prošloj godini. Dosta je bilo naglašavanja kontura, maskara i ruževa bez sjaja. Od ovog trenutka sve to menjamo.  Najvažnija stvar koja se menja jesu obrve. Da, dobro ste razumele. Mada se činilo da nikada neće izaći iz mode ipak je bilo dosta . Više nisu u trendu tamne i nacrtane obrve. Slobodno možete da bacite sve senke i olovke za naglašavanje obrva.  Iako su jako lepo izgledale i privlačile pažnju moraćemo da ih zaboravimo, bar na neko vreme. Ali ono što je dobro i što će vam olakšati ulepšavanje jeste to što se sada možemo prepustiti prirodi. Šminka sada mora da bude neupadljiva.  Za savršene obrve ove godine važno je da budu potpuno prirodne.

Neće vam biti potrebna pinceta, a makazice tek možete zaboraviti. Važno je da obrve imaju divlji izgled. Duge,razbarušene i upadljive. Svako savršeno uredjivanje koje ste praktikovali nestaje. Ukoliko imate duge, nestašne obrve onda je vama ova godina pravi dar. Međutim šta ćemo ako niste među tim srećnicama? Bilo je lako nacrtati ili podebljati tanke obrve, međutim ovo je već malo veći problem. Ne očajavajte. Kao što dame uvek nađu rešenje za svoje nesavršenosti, tako će biti i ovog puta.  Jednostavno možete da ih cešljićem  razbarušite i tako  će vaše obrve dobiti volumen. Na vašem licu svi moraju prvo primetiti obrve. Dakle prepustite se prirodi i  uživajte u ovoj sezoni koja vam neće predstavljati teret već odmor.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ