LIFESTYLE     14.10.2016.

Vikend za žene Womanary održan u srcu Opatije

Opatija je od 7. do 10. septembra ugostila prvo izdanje seminara za žene Womanary koji je objedinio duhovni rast i razvoj, zanimljiva predavanja, ali i bogat lifestyle segment ispunjen zabavom, modom, lepotom i glamurom.

Uz podršku Milenij grupacije, grada Opatije i TZ grada Opatije, Womanary je ispunio sva očekivanja, vikend za žene u Opatiju je privukao žene iz svih krajeva Hrvatske, ali i okolnih zemalja.

Kroz predavanja i zanimljive radionice su vodile predavačice Romana Krstekanić, Adriana Josipović, Marija Vukelić, Jasenka Zubac, Diana Gluhak, Renata Ćurković i Ivana Grabar.

marina-darmati-marija-mazar-i-tamara-zubak-1Marina Đarmati, Marija Mažar i Tamara Zubak

Osim izvrsnih radionica, udruga Kvaliteta življenja pobrinula se da prisutnim, ali i široj javnosti ponudi i preporuke po pitanju nege i lepote. Tako je kongresna dvorana Grand hotela 4 Opatijska cveta u subotu ugostila Womanary & Stilueta Style corner u kojem su se predstavili beauty i modni brendovi.

Womanary Gala večera u hotelu Royal, u subotu je sve prisutne oduševila spojem glamura, mode i lepote. Tamara Zubak, osnivačica i idejna začetnica projekta Womanary zahvalila je svima koji su njenu inicijativu prepoznali već prve godine i svih uvela u čarobnu noć emocija i elegancije.

Najnovije su modne trendove predstavili Hero4Heroes, Sally, Andy’s i Xenia Design, dok je plesnom tačkom sve prisutne oduševila Lorena Toretto i njen tim plesačica.

Uz bogatu tombolu, priče brojnih uspešnih i inspirativnih žena, veče u srcu Opatije odisala je snažnom ženskom energijom i zajedništvom.

Posebnost događanja su i saradnje koje pružaju mogućnost da energiju ovog druženja doživi i šira javnost, Jasenka Zubac, Heal Your Life Teacher po metodologiji Louise Hay osmislila je afirmacijske kartice Womanary koje dolaze u limitiranoj naknadi. Ilustratorica i umetnica Ariana Linić predstavila je majicu koja slavi ženu i koja nosi energiju ilustratorice, organizatorice i samog projekta.

nasa-dopisnica-marina-darmati-u-crop-topu-sisters-code-by-sbcNaša dopisnica Marina Đarmati u crop topu Sisters Code by SBC

Womanary nije samo vikend za žene niti projekt, Womanary se pokazao kao pravi pokret žena koje su spremne voleti sebe, spremne živeti srećan, zadovoljan i zahvalan život ispunjene privatno  i poslovno.

I dok se još sabiru dojmovi i emocije, već se naveliko postavlja pitanja i o drugom izdanju i prilici za druženje jer vikend koji ženi pruža sve što joj treba i vraća ju stvarnom životu punih baterija, novih znanja, prijateljstva i prilika – vikend je koji treba svakoj ženi.

„Kad žene udruže snage čuda se događaju“, u nekoliko je navrata spomenula organizatorka Tamara Zubak i svojim radom i vizijom, te svakim segmentom ovog posebnog druženja potvrdila da je zaista tako.

womanary-1 womanary-3-1 womanary-promo

 

Fotografije: Ivo Šubić i Ivor Mažar
Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ