LIFESTYLE     03.06.2018.

Velika nagradna igra! Osvojite privatni avion

Do sada najveća nagradna igra u Srbiji! Casino Favorit poklanja privatni avion!

Neki od naših prepoznatljivih lica su se već priključili ovoj akciji, kao što su manekenka Tamara Nikolić, blogerka Marija Rosić, Miss Universe Kristina Đurković.

Naime, lanac kazina Casina Favorit već godinama izlazi iz opšte prihvaćenih okvira klasičnih kazina i kockarnica tako što za svoje klijente i goste organizuje mnoštvo eventova, promocija, zabava, a jedna od najaktuelnijih je upravo DOĐI I OSVOJI AVION.

Za sada je ovo najveća nagradna igra održana na Balkanu, gde će srećni dobitnik zaista moći da uživa u luksuzu private jet-a i pohvali se posedovanjem istog. Casina Favorit je postao jedno od omiljenih gradskih mesta za skupljanje i modnih znalaca, upravo zbog raskošnog enterijera koji je poslužio kao lokacija za snimanje mnogobrojnih editorijala, naslovnih strana i spotova. Upravo ovde, naš poznati reper, Rasta, pronašao je inspiraciju za svoju novu pesmu i spot koje je upravo tu i promovisao.

Izvlačenje srećnog dobitnika bice održano u Ušce Shopping Centru, 2-og Avgusta. Nagradne talone kojima učestvujete u nagradnoj igri, možete preuzeti u neki od lokala Casina Favorit u Ušce Shopping Centru, Delti i gradovima širom Srbije.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ