LEPOTA&ZDRAVLJE     06.07.2016.

Vatrene žene- crvenokose!

Ne samo da se radi o crvenoj boji, već je zapravo karakter taj koji ima dominantnu ulogu, koja uz ove vatrene tonove postaje sveprisutna!

Crvenokose su obeležile poslednje dve godine i ovaj trend i dalje traje. Crvena najlepše pristaje ženama sa svetlim očima, zelenim ili plavim, kao i onima koje su svetlije puti, ali će biti neodoljivo zavodljive i sa preplanulim letnjim tenom. Nijansa boje može biti presudna, zbog čega se preporučuje konsultacija sa frizerom kome verujete. Ako se pogrešno upotrebi ili se kosa nedovoljno neguje, svaka farba može oštetiti kosu, pa zato nije dovoljno samo ofarbati se. Kosa traži vašu pažnju, ali pažnju i privlači!

hh

 

Ko je ONA? Crvenokosa je žena sa stavom. Ona koja se usuđuje i eksperimentiše. Njoj nije bitno da li ispunjava očekivanja okoline i jesu li oni saglasni sa promenom. Njena senzualnost dolazi do posebnog izražaja i ona uživa u tome.

Ništa ne prepušta slučaju, te se neće dogoditi da se izrastak primećuje čak sa druge strane ulice. Vodi računa o sebi pedantno i redovno. Jednom nedeljno koristi pakovanje za kosu, kako bi ostala meka i negovana. Bitan je odabir preparata, pa je najbolje koristiti one koji su namenjeni  baš za farbanu kosu. Skraćivanje krajeva obavezno je na svaka 2-3 meseca, onoliko koliko je potrebno  za osvežavanje.

1343054081_1397

Tokom leta izloženi smo jakom suncu, hloru na bazenima i morskoj soli, zbog čega je veoma bitno kako nakon toga postupate sa kosom. Isperite je odmah nakon boravka na plaži i koristite sprej regenerator. Praktičan je i koristan, pogotovo tokom letovanja.

 

Što se odevnih kombinacija tiče, ne treba da vas sputava boja kose. Ona je već atribut, sama po sebi. Makar obukli i najjednostavniju kombinaciju, celokupan izgled imaće svoj pečat.

 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ