LEPOTA&ZDRAVLJE     21.01.2018.

V-lifting strategija: iscrtajte oval svog lica za 28 dana!

Vrijeme koje prolazi ostavlja tragove na našem licu. Pogled u ogledalo i vidimo te promjene. Pojavljuju se bore, ali to nije sve. Ovalna kontura lica postaje manje definisana, jasna, pod teretom vremena i gravitacije. Šta se krije iza ovoga? Iz dana u dan, iz godine u godinu, ćelijske aktivnosti kože se usporavaju, vezivne i potporne structure (sačinjene od kolagena, elastina, hijaluronske kisjeline) različitih slojeva kože postaju sve manje organizovane i sve opuštenije. Otuda koža gubi kompaktnost, tonus i elastičnost. Crte lica su izraženije, a konture manje definisane.

V-lifting je rešenje koje nam donosi brend Diego Dalla Palma, a koje se suprotstavlja smanjenju jedrine i gubitku kontura lica. Ćelijska biorevitalizacija i zaštita učvršćujućih struktura različitih slojeva kože pruža tretman za čvršću kožu, namijenjen ženama koje odbijaju da se pomire sa izraženim borama koje nastaju s godinama. Obogaćen je Collagen Lift peptidom.

Ekskluzivni 51+3 Hyalu complex™, sa višestrukim biorevitalizirajućim dejstvom uspostavlja optimani nivo elemenata koji su ključni za efikasnu međućelijsku komunikaciju i bori se protiv nedostataka u različitim slojevima kože. Za izbalansiranu i regenerisanu kožu.

U proizvodima za lifting zrele kože 51 + 3 Hyalu complex sadrži veću koncentraciju aminokisjelina (koje se nalaze u sastavu kolagena i elastina) kako bi stimulisao ponovno stvaranje ovih strukturalnih komponenti kožePored toga, Collagen Lift peptid pospješuje sintezu vezivnih kolagena u sastavu epidermalne granice (kolagen tipa IV, VII i XVII), koji poboljšavaju tonus kože i sprečavaju pojavu opuštene kože koja ‘’visi’’, a 3D Instant Lift System ublažava bore i trenutnim lifting efektom čini kožu lica glatkom i zategnutijom.

Tretman, kao i sve preparate koje ga čine, možete pronaći u ponudi Cacao Beauty centra u Podgorici (Ulica Peka Dapčevića 66, Stari Aerodrom).

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ