MODA     17.10.2016.

Uz novi trend osvežite garderober

Da li vam je dosadio način na koji nosite svoju staru kožnu jaknu, ili se osećate isuviše jednostavno u crnom, iznošenom kaputu ili beloj košulji? Vreme je da uvedete nove aksesoare koje vam mogu promeniti celokupni autfit i učiniti ga ponovo zanimljivim! Ove jeseni su aktuelni pinovi, kao nezaobilazni trend sezone, zbog kojih uvek možete izgledati autentično i drugačije od svih. Postoje različitih veličina i oblika, a za koji god se oblik ili simbol odlučili, bilo da se radi o parčetu pice, bočici parfema, ili čak natpisu, u svakom slučaju, vaš komad garderobe će izgledati novo i veselo čak i u jesenjim danima.

slika-1-pinshttp://www.natskilou.com/2016_03_01_archive.html

Spajati nespojivo je odavno popularno u svetu mode, a sa ovim detaljima ne možete promašiti jer dozvoljeno je da zakačite  što više pinova na kragnu, prednji deo sakoa, jakne, farmerice, torbe… Dopustite sebi da zakoračite u svet kreativnosti i iskažete svoju ličnost I stavove na sasvim novi način. Dobra strana ovih pinova je ta ako se desi da ne odgovaraju datoj prilici, ili vam više nisu zanimljivi, lako se mogu ukloniti.

slika-2-pinshttps://eyeondesign.aiga.org/are-enamel-pins-the-new-business-cards-for-emerging-designers/
slika-3-pinshttps://eyeondesign.aiga.org/are-enamel-pins-the-new-business-cards-for-emerging-designers/

Pored pinova, svoju popularnost su stekli i prišivači, pomoću kojih svako može postati sopstveni dekorator i ukrasiti masku za mobilni telefon, komad garderobe, ili bilo šta što vam padne na pamet. Pomoću ovih detalja iskazujete hrabrost i smelost, a na prvi pogled olakšavate drugima da prikažete ono što zaista volite. Ne ustručavajte se, probudite devojčicu u sebi i na kratko zakoračite u svet šarenolikog detinjstva kada je sve bilo moguće.

slika-4-pinshttp://stylecaster.com/embellished-denim-jackets/
slika-5-pinshttp://www.instyle.com/how-tos/how-to-apply-patches-jeans
Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ