LIFESTYLE     24.10.2017.

Uvodimo vas u magičan svet knjiga

Ona je nešto posebno. Reč je, a njom se ne može opisati. Njen miris opija. Čak je i lepša nego što njena spoljašnost govori. Igra se rečima, uvek savršeno dobro. Život obavija velom lepote. Daje smisao.

Ponekad pomislim da ima moć. Veličanstvena i divna. Mudra i tajanstvena. Knjiga. U magičnom Beogradu u toku je jedan od najlepših dogadjaja, 62. Beogradski sajam knjiga.

Jedan od obeležja Beograda jeste upravo on. Mnogi ljubitelji dobre knjige i posetioci svetskih sajmova knjiga smatraju da je upravo Beogradski jedan od najlepših i najboljih . Pored izuzetno velikog broja izdavača i knjiga na ovom sajmu vlada divna atmosfera kojom se retko ko može pohvaliti. Svako ko je makar jednom bio na ovom božanstvenom dogadjaju zna koja je to čar i energija koju isti pruža. Udjite u svoje automobile, odvezite se do Bulevara vojvode Mišića, kupite kartu za zemlju čuda koja košta samo 250 dinara i uplovite u čaroban svet knjiga. Ako imate malo više sredstava kupite sebi jednu kvalitetnu knjigu. Tim gestom automatski ulažete u sebe i svoje znanje. Poklonite nekom knjigu. Nekome koga najviše volite. Nekome kome biste sve dali. Jer, zar postoji bolji poklon od knjige? Ako ne možete sebi priuštiti kupovinu, mada bi knjiga bila pametnija investicija od haljine ili cipela, onda bar uživajte. Neka sajam kjniga bude vas jesenji odmor. Upoznajte svetski poznate pisce. Družite se sa domaćim autorima. Naučite nove stvari i proširite svoje vidike.

P

Ukoliko imate decu obavezno povedite i njih. Jako je važno od malena navikavati decu na knjige. Osim toga 62. sajam knjiga u Beogradu nudi program za decu. Ako smatrate da je veći broj ulaznica skupo onda su 23. i 24. oktobar pravi dani za vas. Tada cela porodica može uživati u sajmu po ceni samo jedne karte. Gotovo da nemate izgvora da ne posetite sajam. Ako nas poslušate i odlučite se da odete u svet čuda, vidimo se tamo.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ