LEPOTA&ZDRAVLJE     21.06.2016.

Urban Decay Naked on the run- Set koji sadrži sve

Izenadni put, noćenje kod drugarice ili bilo koja druga prilika koja zahteva od nas brzo spremanje, može biti stresna. Uvek nam se mota po glavi, sta poneti? Živimo u takvom vremenu gde je svaki trenutak dragocen, ali i gde nekad propušen minut skupo košta.  Međutim, Urban Decay nam može pomoći bar što se šminke tiče.

Naked on the run je set u kome se nalaze bronzer, rumenilo, 6 senki, mascara, olova za oči i sjaj.

Što se tiče samih senki, one su veoma pigmentovane i lako se nanose i blendaju. Samo su senke pod nazivima Fix i Dare mat, dok su Resist i 5050 pomalo sjajne, a Dive i Stun šljokičaste. Sve su po 1.4 g.

Bronzer pomalo vuče na boju breske dok je rumenilo izrazito roze boje. Čak i kad se pomešaju, izgledaju savršeno.

naked

Maskara Perversion je u mini pakovanju od 4 ml. Sviđa mi se što četkica maskare nije plastična, već od vlakna jer sam primetila da se trepavice lakše uvijaju upravo takvim četkicama. Izrazito je crna i trepavice deluju prirodno posle nanošenja, bez efekta veštačkih trepavica

Olovka je takođe u mini pakovanju od 0.8g. Nazvana je Stag, veoma je kremasta, lako se razmazuje i idealna je za smoky eyes. Ovakvu olovku definitivno treba imati u više nijansi.

Sjaj za usta, Sesso, je u normalnom pakovanju od 4ml sa veoma prijatnim mirisom, koji podseća na mentu. Ima efekat balzama, hrani i neguje usne. U sebi pored standardnih sastojaka sadrži i shea buter i jojobu. Veoma je interesantan osećan na usnama, kao da hladi.

nnn

Rekla bih da je ovaj set više namenjen ženskoj populaciji sa svetlijim tenom jer bi se sa tamnijim potpuno stopio odnosno ne bi se videla nikakva razlika. Između ostalog mi se veoma sviđa ambalaža, koja je veoma čvrsta i elegantna, sa ogromnim ogledalom sa unutrašnje strane.  Dobra stvar je što se na kutiji nalaze svi sastojci i kratko uputstvo,  koje može biti korisno. Jedina moja zamerka je što set ne sadrži četkice. Verujem da su svi kolekcionari već nabavili sebi ovaj set, a oni koji nisi, imaju od mene toplu preporuku.

 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ