LEPOTA&ZDRAVLJE     08.01.2017.

Uključite u doručak ove DVE namirnice i VIŠAK kilograma će nestati!

Tih par kilograma viška nakon praznične trpeze i uživanja u „iću i piću“ često je vrlo teško „skinuti“. Zimi, usled niskih temperatura i leda na ulicama često smo manje fizički aktivni i skloniji uživanju u kaloričnoj hrani – iz tog razloga proleće dočekamo sa viškom kilograma koji nije privlačan, a ni zdrav!

Srećom, postoji vrlo jednostavan trik koji će doprineti zdravom, efikasnom i brzom mršavljenju. Dovoljno je da u svoju jutarnju rutinu i doručak uključite dve namirnice i dobri rezultati neće izostati.

MOĆAN DUO čine med i grejpfrut (na hrskave kroasane kao na slici zaboravite)!

Priznajtemo – više zasluga za proces mršavljenja pripisujemo grejpfrutu, ali s obzirom na njegov gorak i ne tako omiljen ukus, med ne izostaje iz ovog recepta.

Isecite grejpfrut na kolutove i na svaki dodajte malo meda. Zagrejte rernu na 150 stepeni i plod grejpfruta sa medom, položen na papir za pečenje, pecite između 10 i 15 minuta. Konzumirajte ovu hrskavu poslasticu nakon uobičajenog doručka ili čak kao samostalan obrok. Možete i eksperimentisati sa ukusima i u recept uključiti i malo cimeta, što će ovom obroku dati poseban i lepši ukus. Još jedan predlog je da na kolutove grejpfruta i med dodate i komade sveže isečene banane – naravno ne preterujte sa količinom banana koje ćete uključiti u ovaj recept.
Prijatno! 

 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ