MODA     24.10.2016.

U fokusu: stil Ane Ivanović

Ana Ivanović već dugi niz godina zasluženo nosi titulu najlepše sportistikinje naše zemlje, a da ne budemo skromni, i sveta. Ono što izdvaja neodoljivo simpatičnu teniserku je svakako prirodnost koju krasi blistav osmeh, njen zaštitni znak. Uvek nasmejana, diskretno našminkana ili totalno prirodna, pleni svojim izgledom gde god se pojavi, bilo to na terenu ili van njega.

Na ceremonijama, žurkama otvaranja turnira i drugim događajima uvek je u centru pažnje zahvaljujući stilu koji je prilično jednostavan, ali upravo zbog toga efektan. Ne eksperimentiše preterano sa frizurama jer joj savršeno dobro pristaje ravna,puštena kosa, blage lokne ili jednostavna punđa i pletenica.

Šminka je neutralna, a izbor haljina uvek pun pogodak – interesantnog dizajna i kroja, bez ikakve ekstravagancije, ističu njenu fit figuru, a opet, ne otkrivaju više nego što je potrebno.

Što se svakodnevne mode tiče, najčešće je možemo videti kako nosi klasične modele mantila, džempera i lepršavih haljinica, elegantne bele i crne košulje, a često kombinuje sportske sa kežual komadima.

Na nedavnom venčanju sa Bastijanom Švajnštajgerom još jednom je potvrdila svoju skromnost i očarala prisutne odabirom jednostavne bele toalete koja je više ličila na haljinu nego na venčanicu.

Čini se da joj sa lakoćom polazi od ruke da uz minimalan trud izgleda istovremeno i ležerno i kraljevski, i u njenom slučaju, manje je zaista više.

 

Izdvojili smo neka od njenih najlepših izdanja:

1 2 3 5 6 7 8

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ