LEPOTA&ZDRAVLJE     11.08.2016.

TRIOFITOM do FIT izgleda

Triofit je program zdrave ishrane baziran isključivo na zdravim, sirovim namirnicama dostupnim širokoj masi ljudi. Sačinjen od detaljno razrađenih recepata i ideja za glavne obroke i međuobroke, olakšaće Vam svakodnevnicu, i uputiti na put ka izgradnji zdravih navika.

Ovaj program je dostupan svima, nezavisno od starosnog doba, što znači  da ga mogu koristiti deca, ali i stariji ljudi. Jednostavan je, i ne zahteva puno vremena za pripremu obroka. Uzimajući u obzir ciljeve koje određena osoba postavi, njenu konstituciju,  ali i zdravstveno stanje, Triofit omogućava izradnju individualnog programa svakome ponaosob.

Iako je ishrana osnovna baza od koje sve kreće, jako je bitno bavljenje sportom. Tada su rezultati brži, a osobe zadovoljnije samim sobom. Sportom postižemo zategnuti izgled tela, koji utiče na naše mentalno stanje, i dodaje telu dodatan vid atrakcije.

n

 I jedna od osnivačica Trifofit programa, uspela je uz pomoć Triofit programa da dovede svoje telo do linije o kojoj je samo sanjala.

Triofit nije dijeta, koja će Vam skinuti kilograme preko noći. Naučiće Vas da steknete zdrave navike, kombinujete razne namirnice, ali i budete podsetnik ljudima iz okoline da je lako biti zdrav i fit.

Praksa je pokazala da mladići i devojke koji su želeli da izgube kilograme, su postigli prve rezultate već u prvom mesecu pridržavanja programa, ali i one osobe koje su želele da dobiju na čistoj mišićnoj masi, uspele su, uz uvođenje fizičke aktivnosti .

Evo nekih primera :

G : „ Uglavnom od 27. do 6. ovog mjeseca sam izgubila 5 kilograma, i to mi je nevjerovatno još…Prezadovoljna sam, kao što sam rekla ovaj način ishrane je lagan, nikad nisam ostala gladna i sve je super…“

M : „ Jako sam zadovoljan, bolje se osećam, bolje treniram i počeo sam da dobijam na čistoj mišićnoj masi. „

J : „Nisam se merila u kilogramima, ali sam izgubila u centimetrima. Sa 106 pala sam na 99. „

Do rezultata se dolazi upornim radom i disciplinovanim praćenjem uputstava koje Triofit nudi.

Za više rezultate u narednom periodu i akcija pratite instagram stranicu @_boyanna_     

Takođe možete pisati na e-mail: triofit@yahoo.com

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ