LEPOTA&ZDRAVLJE     19.08.2016.

Trikovi za ulepšavanje koje ćete voleti

Prirodno je da svaka žena želi da bude u bilo koje doba dana sređena. To I nije tako teško.           Predstavljam vam pet beauty trikova kako biste ustedeli vreme, novac, ali i živce.

nmn

  1. Prirodni dezodorans – Pomešajte malo sode bikarbone sa vodom i napravite pastu, pa tuferom nanesite ispod pazuha. Soda bikarbona isušuje kožu i pomaže sa problemom znojenja.

 

  1. Talk – Kada vam ponestane sampona za suvo pranje, najbolja zamena je talk. Stavite talk na razdeljak i potom fenom oduvajte ostatak talka. Potom se ocesljajte. Talk će pokupiti svu masnoću i kosa će vam izgledati čisto.

 

  1. Pogrešan puder? – Ukoliko ste pogrešile nijansu pudera i uzele tamniju nijansu, pomešajte ga sa svojom hidratantnom kremom. Ako je on svetliji, onda ga pomešajte sa bronzerom.

 

  1. Fiksirajte obrve – Uz pomoć četkice za obrve i laka za kosu možete da fiksirate obrve. Uzmite lak za kosu i naprskajte cetkicu za obrve i očešljajte ih.

 

  1. Punije usne – Da bi vam usne bile punije potrebno je da budu dobro prokrvljene. Kako to da postignete? Veoma lako! Pomoću četkice za zube. Za početak nanesite vazelin i labelo i nanesite u vecem sloju, zatim ćetkicom kružnim pokretima trljajte usne oko pet minuta. Zatim obrišite usne i nastavite sa šminkanjem.

 

 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ