LEPOTA&ZDRAVLJE     11.02.2017.

Trikovi top modela: Kako da izgledate mršavije u sekundi

Gotovo da ne postoji žena koja je potpuno zadovoljna svakim delom tela. Češće ćete sresti ženu koja se žali zbog viška kilograma, nego na neku koja se žali da je mršava. Dame, nemojte padati u očaj i na sebi tražiti isključivo nesavršenosti, jer postoji nekoliko instant trikova koji vam mogu pomoći.

Zapravo, nećete verovati koliko vam je malo potrebno da vizuelno budete baš onakve kakve priželjkujete. Pravilan položaj tela može figuru učiniti lepšom, ženstvenijom. A, isto tako vizuelno da vam skine kilograme.

Baziraćemo se na tri dela tela, koja su zapravo najkritičnija, kod žena.

Ako imate problem sa opuštenim grudima da li vas stižu godine ili su jednostavno takve, savet je da pre svega nađete odgovarajući grudnjak. Ako imate tendenciju da držite ramena uvučena i da budete pogrbljene, menjajte to! Izvucite maksimalno vrat i bradu. Kičmu držite ispravljenu. Nema ništa privlačnije od žene koja stoji uspravno, a ne pogrbljeno. Izuzev što izgledate lepše, izduženo i poprsje deluje čvršće, odajete utisak samouverene osobe. Osobe sa stavom. Ako vam ne uspe prvi put, vežbajte to gde god da se nađete i samim tim će to preći u naviku.

Stomačić kako bismo mi slatko nazvale masno tkivo, koje napada naš najdraži deo tela, može biti problem. Volite da obučete usku haljinu, majicu, nebitno. I sada, kako ga prikriti? Hm, jednostavno. Pre svega, položaj karlice i kukova koji su izbačeni napred, čak i kod žena koje nemaju masno tkivo na stomaku, vizuelno ga stvaraju. Možete kod kuće probati jednu vežbu. Znate kako muškarci najčešće prose svoje devojke? E, pa tako i vi, kleknite na jedno koleno, drugu nogu oslonite na stopalo i sto više vežbajte uspravan položaj tela. Probajte to prvo sa jednom, pa sa drugom nogom, nekoliko puta. Radi!

Stražnjica kao nešto što prilično privlači poglede, može vam biti jak adut. Tajna isto leži u uspravnom držanju kičme. Da li ona bila mala, velika, spljoštena, podignuta, nebitno je. Kada ispravite leđa, ujednačite ramena, vucite stražnjicu prema nazad. Prvih puta ćete se možda osećati neobično, ali vremenom ćete se naviknuti.

Nećete pogrešiti ako se poslužite ovim trikovima. Svojom ženstvenošću i seksepilom ćete privlačiti poglede gde god da se nađete, a vi ćete imati mnogo više samopouzdanja.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ