LEPOTA&ZDRAVLJE     25.11.2016.

Tri nijanse ruževa koje će biti u trendu za zimu 2016

jelena-knezevic

Da li postoji proizvod bolji od karmina koji u potpunosti može transformisati vaš izgled? Mi mislimo da ne postoji!

Zato, odmah krećemo sa predstavljanjem nekih od nijansi koji će biti potpuni trend predstojeće sezone. Sjajni ili mat, jake i blaže nijanse, smele i romantične… ove zime možete da se uklopite u skoro svaku od ovih priča, a da ne pogrešite.

I ako je do sada bilo neko pravilo da su jake nijanse ruževa potpuni hit u zimskoj sezoni, i to tamnije boje, poput braon, pa čak i crne, ove zime je naglasak i na svetlijim bojama ruževe, ali opet u jačim nijansama.

Ono što svakako može većinu nas da usreći je i da su nude usne uvek i siguran korak ka dobrom izgledu. S njima ne možete pogrešiti! Iskoristite čak neki od labela koje posedujete, pa osim što ćete lepo izgledati, brinete o nezi vaših usana.

Za vas smo izdvojili tri nijanse ruževa koje su naš favorit i možete ih dobro uklopiti uz svaki stajling.

Braon

Braon je dobro poznata kao glavna zimska i jesenja boja, pogotovo kada pričamo o boji karmina. Čak i najtamnija nijansa ove boje daće vam veoma smeo i trendi izgled. I ako lično nisam ljubitelj preterano tamnih nijansi karmina, uzela sam svetliju braon i oduševila se kako mi stoji. Mislim da ova boja super ide i na tamniji i svetliji ten. Ja sam se za dnevnu varijantu ipak odlučila za svetliji braon ruž, dok bih za neki izlazak verovatno odabrala jači intezitet iste boje.

jovana-1

Narandžasta

Za sve one koji ne vole tamne boje, koji žele da im zima bude veselih letnjih boja, onda je ova boja pravi i najbolji izbor. Narandžasta se vezuje i kao boja jeseni, samim tim je odličan izbor. Dok je crvena takođe boja koja je zimski trend, narandžasta je ipak smelija i vaš makeup izgled će sigurno biti primećen.

jovana-2

Takozvani “nude” ruževi

Ovi ruževi daće sjaj vašim usnama, ali obično služe da istaknete jaku šminku na očima, jake trepavice ili rumenilo. Oni obično ne mogu mnogo toga da prekriju , pa ih nemojte nanositi ako imate ispucale i suve usne. Ako vam se čini da izgledate bledo sa ovom nijansom ruža, znači da niste upravo dobru nijansu izabrali. Dame sa svetlijim tenom treba da biraju ove ruževe sa zlatnim sjajem ili boje breskeve, koja će dati toplinu svetloj koži. Za one sa tamnijim tenom najbolje će pristajati pink i ružičaste nijanse.

Uostalom, ako ste od onih koji uvek idu na sigurno i provereno, sasvim je u redu da stavite i vaše omiljeno, mirisno labelo koje pomaže da u toku hladnih dana vaše usne ne ispucaju i ne osuše se.

jovana-3

 

Džemper http://edi.rs/
Fotografija Vasilije Šipčić
Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ