MODA     02.05.2017.

Tri načina kako da nosite oversized teksas jaknu

Takozvane oversized teksas jakne definitivno su must have komad ove sezone. Mada, obzirom na to koliki su bum napravile, možemo ih slobodno smatrati komadom koji će se još dugo nositi.

Bilo da je reč o onoj iscepanoj, ukrašenoj stikerima ili natpisom ona će zauzeti primat u vašem garderoberu. Postoji bezbroj modela ovih jakni koje možete nositi na bezbroj načina.

 

Uz jeans visokog struka

Teksas – teksas kombinacija je prilično škakljiva, ali kada su u pitanju ova dva komada ne možete da pogrešite. Ispod jakne možete nositi jednobojne majice, ali prugasta košulja će biti dobar izbor. Ukoliko uz bajkerske čizme ovoj kombinaciji dodate neke upečatljive naočare za sunce, svi će se okretati za vama.

 

Uz romantične haljinice

Da, da! Uz vašu slatku, cvetnu haljinicu možete nositi ovakvu jaknu. Dozvolite sebi da se vratite u srednjoškolske dane, obujte patike i uzmite ranac. Kosu vežite u neurednu punđicu. Izgledaćete kao moderna dobra vila.


Budite u štiklama

Ulogu dobre vile možete zameniti ulogom fatalne žene, a da svoju omiljenu jaknu ne skinete. Uz usku i kratku koktel haljinu obujte omiljene cipele na štiklu, obucite jaknu i spremne ste za večernji izlazak. I ne zaboravite crveni karmin!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ