LEPOTA&ZDRAVLJE     21.03.2017.

Trendi frizure za proleće 2017.

Ukoliko ste plavuša sa smeđim pramenovima i kovrdžavom frizurom do ramena imate pun pogodak za najmoderniju frizuru ovog proleća, koja nosi ime „bronde“ i predstavlja savršenu sredinu između plave i kestenjaste boje kose.  Od holivudskih zvezda, pa do nas, običnih smrtnica, ponovo je u trendu čupav izgled kose, koji nam omogućava da za jako malo vremena budemo u skladu sa modnim pravilima za ovu godinu.

Stručnjaci za frizure savetuju brinetama da naprave pramenove sa zlatnim bojama, dok je za crvenokose preporučeno da dodaju svojoj vatrenoj boji primese bakra, kako bi postigle što prirodniji izgled.

Pastelne nijanse roze i plave osvajaju sve simpatije i smatra se da će siva boja kose, hit iz 2016. godine biti među najpoželjnijim frizurama i ove godine.

Kada je reč o obliku, jedna od najpopularnijih frizura jeste punđa na vrhu temena, dok je ostatak kose pušten slobodno. A za bad hair day, idealno je da figarom napravite spiralne lokne, i već ste u trendu.

Takođe, ponovo su u modi šiške, od onih koje upadaju u oči do jako kratko ošišanih, kao i mokar izgled kose koja je povučena nazad. I iako je dugačka kosa uvek u modi, kratka kosa dobija svoje mesto pod suncem ove godine, pod nazivom „pixie“, trend koji je ovog meseca Kejti Peri ponovo postavila.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ