LEPOTA&ZDRAVLJE     24.01.2017.

TOP TRI najbolje maskare iz drogerija

Bilo da volite jaku i naglašenu šminku ili ste, sa druge strane,  pobornik neutralnog i prirodnog izgleda, verujemo da je maskara veoma bitan proizvod u vašoj kolekciji. Ona može izdužiti vaše trepavice i učiniti ih gušćim što će svakom pogledu dati potpuno drugačiji izgled. Ovog puta, naš izbor su maskare iz drogerija, kojih na našem tržištu ima zaista mnogo, a koje po kvalitetu mogu da pariraju mnogim high end brendovima.

Prva na listi je Maybelline Colossal Volum’ Express maskara. Ova maskara će podići volumen vaših trepavica i neće ih slepiti. Četkica je velika, sa gustim, tankim i fleksibilnim dlačicama. Ukoliko ne volite maskare sa gumenim četkicama, Maybelline Colossal Volum’ Express je pravi izbor za vas. Cena ove maskare je oko 700 dinara.

 

Maskara za kojom je poludela čitava blogosfera je Essence I ♥ Extreme Crazy Volume. Ova maskara će znatno produžiti vaše trepavice, ali će ih učiniti i neverovatno gustim. Kod nanošenja ove maskare bitno je da četkicu očistite o rub otvora na tubi, kako biste skinule višak proizvoda i sprečile slepljen i neuredan izgled vaših trepavica. Četkica je plastična, sa malim i kratkim bodljama što je čini pogodnom za mazanje donjih trepavica. Cena ove maskare je oko 400 dinara.

Max Factor 2000 Calorie je maskara koja na tržištu postoji više od dve decenije, a mnoge dame su joj i danas verne. Posebno dizajnirana četkica omogućava postupno i lako nanošenje slojeva maskare na vaše trepavice kako biste dobile izgled koji želite, bez grudvica i slepljivanja. Jedina mana ove maskare je što se suši malo brže od ostalih, ali s obzirom na sve pozitivne strane i njen sada već kultni status, sasvim opravdano pripada ovoj listi. Cena ove maskare je oko 1000 dinara.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ