LIFESTYLE     04.01.2017.

TOP devet tekstova koje ste čitale u 2016.

Početak svake godine obeleži donošenje životnih odluka i definisanje načina na koji čemo iste ostvariti. Ovakvi rituali su razlog zašto obožavamo svaki januar. Dok i članovi naše redakcije vredno rade na realizovanju stavki sa novogodišnjeg spiska, želimo da se podsetimo sadržaja iz magazina koje ste najradije čitale tokom prethodne godine. Posebno nas raduje podatak da naše čitateljke uživaju u kvalitetnom, originalnom sadržaju iz oblasti mode, zdravlja i lepote!

ZDRAVLJE je najveće BLAGO što potvrđuje i vaše interesovanje za prirodne načine koji će doprineti jačanju imuniteta, ali i eliminisanju celulita, masnih naslaga i viška kilograma. U tom maniru predlažemo da još jednom pročitate kako da same pripremite čaj od lana koji efikasno i potpuno bezbedno doprinosi skidanju viška kilograma. Tekst možete pročitati OVDE.

Dame su sve više svesne posledica koje „fake“ šminka ostavlja na celokupan izgled, ali i zdravlje. Na tržištu Republike Srbije, naročito onom „Facebook i Instagram“ bombardovani smo kopijama popularnih brendova (u čemu prednjače lažnjaci MAC i Urban Decay). Draga saradnica Magdalena pisala vam je o OPASNOSTIMA i zabludama kada je o fejk kozmetici reč. Tekst možete pročitati OVDE.

Posebno nas raduje kada vi uživate u intervjuima sa inspirativnim ličnostima. Naša urednica Jovana intervju sa Jovanom Memedovićem smatra jednim od najsvetlijih momenata magazina u 2016. godini. OVDE možete pročitati intervju.

I pored novogodišnje euforije i prazničnog raspoloženja mi smo nostalgični za LETNJIM hedonizmom. Kada je magija letnjih noći upotpunjena prefinjenošću iz sveta auto-inženjeringa, onda budite sigurne da je „tu negde“ FIAT 500X. Leto je savršeno za nove poduhvate, za brisanje i bacanje starih, loših, potrošnih stvari. Savršeno je za sreću, osmeh, odmor, ostvarenje snova – pisala je naša urednica u OVOM tekstu.

Kratki rokovi na poslu, stres, umor, zagađenje vazduha i vode, nepravilna ishrana, manjak fizičke aktivnosti, nikotin – sve to zapisuje trag na vašoj koži. Dobra vest je da je potrebno vrlo malo da biste koži obezbedile efikasniju borbu protiv uzročnika stresa i prevremenog starenja. Beauty sleep nije mit! Kako da koži lica obezbedite dva dodatna sata SNA možete pročitati OVDE.

Zima uvek inspiriše na eksperimente kada je o beuaty navikama i ulepšavanju reč. Pogledajte OVDE koje nijanse karmina preporučuje naša urednica.

SUKNJA je simbol ženstvenosti, a naša saradnica Katarina priredila je tekst u kojem vam objašnjava kako da odaberete savršen model suknje prilagođen vašoj građi. Tekst možete pročitati OVDE.

DAMA je žena koja uvek vodi računa o svom izgledu i ponašanju. Ona privlači poglede drugih ali se ne trudi. Ako bismo je opisali u tri reči onda bi to bilo: umerenost, negovanost, dostojanstvo. U OVOM tekstu pročitajte kako da uvek igledate kao prava dama!

STANDARDI LEPOTE sputavaju prirodnu lepotu žena? Šta o „uniformnosti“ izgleda današnjih devojaka ima da kaže Tijana, pročitajte OVDE.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ