MODA     27.09.2016.

Top 5 modela cipela koje svaka žena treba da ima

“Dajte devojci prave cipele i ona će osvojiti svet.” Ukoliko se i vi slažete sa ovom rečenicom onda je definitivno da to nije samo par cipela nego i više od toga. Ljubav na prvi pogled. Opsednutost. Neraskidiva veza. Strast. Možemo to opisati na različite  načine.

Neke od nas imaju čitavo carstvo svojih omiljenih cipela, neke su malo skromnije, ali jedno je sigurno, ne možemo im odoleti! Iako sam sasvim sigurna da vrlo pažljivo kombinujete odabir cipela sa prilikom uz koju ih nosite, postoje onih nekoliko modela koji su apsolutno obavezni u svakom ženskom garderoberu.

Uvek će se naći neke koje će nam privući pažnju, oduzeti dah, i naterati nas da upotpunimo kolekciju svojih omiljenih još jednim parom. A zašto i ne bismo. Svima je poznato da žene jednostavno vole cipele!

Ono što svaka žena mora da zna jeste da je to isplativa investicija, i zato ne treba štedeti kada je odabir cipela u pitanju, treba birati kvalitetne i udobne, i nije bitno da li govorimo o salonkama, oksfordicama, čizmicama ili pak sandalama. Kvalitet je na prvom mestu.

Izdvajamo top pet modela cipela koje morate imati za različite prilike.

  • Crne salonke

Apsolutni “must have” i  savršene su za svaku priliku. Možete ih kombinovati sa bilo kojom drugom bojom. Dakle, kada ste u nedoumici  uvek izaberite baš ovakve.
salonke

 

  • Baletanke

Mogu biti u različitim bojama i teksturama, tako da će se uvek naći nešto za svačiji ukus. Udobne su i mogu se nositi i na posebnim prilikama i kao deo svakodnevnog stila.

baletanke

  • “Nude” salonke

Toliko su posebne upravo zbog same boje koja je neutralna i može da se kombinuje sa bilo kojom drugom bojom. U njima ćete izgledati tako graciozno i elegantno.

nude-salonke

  • Čizmice

Nešto su što se podrazumeva kao deo jesenjeg outfita. Bilo da ih kombinujete uz šorts, suknju, farmerke, ili haljinu, izgledaćete moderno i šik.

 ciz1 ciz2 ciz3

  • Patike

Patike su nezaobilazne za obavljanje svakodnevnih obaveza, i jednostavno ih morate imati. Ležeran i opušten stajling uz patike nije ništa drugo nego pun pogodak!

pat1 pat2 pat3

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ