LIFESTYLE     24.08.2016.

Top 5 instagram profila koji su nas inspirisali ovog leta

Kako je leto došlo, svi smo otputovali negde na odmor. A kako smo otputovali negde pokraj plavog mora, uz sunce i pesak, fotografije su neizostavni deo našeg boravka. U tekstu vam predstavljam top 5 instagram profila žena koje su mene inspirisale ovog leta svojim fotografijama.

 

  1. @divaisback

Kao i prošlog puta kada sam vam predstavljala vlasnice domaćih instagram profila koje morate pratiti, i sada započinjem istom devojkom. Neponovljiva i preoriginalna Erna Saljević. Na njenom instagram profilu ćete naći inspiraciju kroz svaki detalj koji je prikazala. Uživaćete gledajući slike plavog Jadrana, njenih detalja i nje same. Osetićete da ste tamo dok budete gledali prizore koji stanu u instagram kvadrat.

divaisback

  1. @bonjourjr

Jedinstvena i prefinjena, Jovana Radojičić, ulepšala nam je naslovnu stranu instagrama svojim fotografijama iz prelepe Španije. Jovanine slike pune boja govore mnogo više od reči i vode vas baš tamo, daleko od stvarnosti. Kroz svaki detalj možete osetiti duh Španije i pronaći inspiraciju kod ove divne devojke. Njena prirodna lepota, francuska prefinjenost i umeće da dočara lepotu svega što poseti ključ su lepote njenog profila koji morate pratiti.

bonjourjr

  1. @tamara

Lepa i uspešna blogerka, Tamara Kalinić, prava je inspiracija mnogim devojkama, bilo da se bave blogom ili samo pronalaze inspiraciju kroz njen rad. Njen instagram profil odiše svetlim fotografijama, primamljivim i inspirativnim. Ovog leta nam je Tamara donela duh dalekih Maldiva i inspirisala nas različitim modnim kombinacijama i detaljima.

tamara

  1. @anastasijastasha

Prelepa i nežna Staša dodala je boje lepog Mikonosa instagram svetu. Duh i boje Grčke učinili su njen profil inspirativnijim nego inače. Na njenim fotografijama ovog leta možete pronaći i modne inspiracije kojima je začinila svaku fotku. Nepogrešiva kao i uvek!

anastasijastasha

  1. @ivachu

I za kraj, posebna i jedinstvena, Iva Čuljak. Ova devojka nosi posebnu energiju, posebnu čar i na poseban način svemu nađe smisao. Na njenom profile ćete pronaći inspiraciju, savet, sve što vam zatreba. Uz prave reči vam dodirne srce. Ona svojim fotografijama i opisima učini da kamen priča a more diše kao da je ispred vas. Beskrajno živopisne slike lepog, plavog Jadrana, mediteranskih uličica, njenih rutina-prava su i nepogrešiva inspiracija ovog leta!

ivachu

 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ