LIFESTYLE     19.06.2017.

Tini Stoessel – Od obične devojke do svetske zvezde

Argentinska Disney zvezda danas je svetska zvezda! Sa samo 15 godina osvojila je srca širokog auditorijuma, pre svgea dece, ulogom u argenitnskoj seriji Violeta. Spoj različitih naiconalnosti doprineo je mnogim početnicima Disney produkcije da postanu zreliji i uz to nauče da poštuju jedni druge i nauče da je svet isti za sve!

Rođena je 21. Marta 1997.godine u Buenos Airesu. Oduvek je volela da peva i glumi. Poželela je da oseti čari glume i dobije svoju ulogu, pa joj je njen tata, inače argentinski režiser, ponudio malenu ulogu u jednoj od serija koju je režirao. 2007. Goodine dobila je tu čast da pokaže svoje umeće u veoma maloj ulozi u seriji Patito Feo (Ružno pače).  2014. Godine njen video, koji je snimala za svoju arhivu, dolazi u prave ruke, tačnije direktno u Disney. Glavna uloga u seriji Violetta joj je mnogo pomogla u daljoj karijeri i daljem putu.

Nakon završetka druge sezone, njen uspeh krunisan je filmom. Ni manje ni više, filmom u kome se ona pojavljuje pod svojim imenom i koji predstavlja nastavak onoga što ju je zapravo i učinilo velikom zvezdom. El gran cambio de Violeta, je film koji je osovjio bioskopska platna širom sveta, prošle godine.  Ovaj projekat je ohrabrio mnogu decu, pa i one malo starije da ne odustanu ni u jednom trenutku od svojih snova, jer se ostvaruju onda kada se najmanje nadamo.

Još uvek ne tako svesna svoje slave, uspeha a pre svega života koji je oduvek želela da živi, Tini započinje solo karijeru, ali ne kao glumica, već kao izvođač. Pevanje je kako kaže, njen najveći san i to je ona. Jako malo vremena je bilo potrebno da prvi disk ove Disney devojčice, sada već prave devojke, pronađe svoje prodajno mesto širom sveta. Snimila je pesme na španskom i engleskom kako bi pružila šansu onima koji ne razumeju jedan od ova dva idoma, da razumeju emociju svakog teksta, jer su zapravo i nastali čistim osećanjem i ljubavlju.

Tu nije kraj, 2017. Godina je bila najuspešnija u njenom životu. Got Me Started Tour, započela je početkom ove godine, nastupima širom Evrope. Bili su tako vatreni, emotivini, punu suza, smeha, sreće i neopisive radosti. Kao jedna od mnogih njenih fanova, prisustvovala sam jednom od nastupa u Budimpešti. Netsvarna emocija i doživljaj.

Bez obzira na godine koje imam, uverila sam se da nju vole osobe od 7 do 77 godina. Pune arene, fanovi, pokloni, puna srca publike, dokazali su da ona ipak nije samo „izvikana“ zvezda, već zaista i zaslužna svega što joj se dešava!

Hoće li Vam nešto značiti ako Vam kažem da je svojim pesmama osvojila i mušku publiku? Uspela je nešto što mnogi nisu, da dokaže da kvalitet jednog izvođača ne zavisi od toga koliko godina ima  i koje je nacionalnosti već koliko duboko može ući u srce i dušu jedne osobe.

Ali, ni to nije sve..nakon završene ture po Evropi, sprema se i tura koja će biti održana u Argentini, kojoj se ona posebno raduje.  Ipak je uspeh najveći kada je u zemlji u kojoj smo rođeni.

Lansirala je svoju seriju odeće. Kao zaštitini znak izabrala je svog psa – Olgu. Na taj način je iskazala veliku i bezuslovnu ljubav prema svom pesmu. Uskoro će i Evropa moći da kupuje odevne predmete ove čarobne devojke, koja ne prestaje da ostvaruje svoje snove i snove svojih fanova. Kolekcija pod nazivom TINI by Martina Stoessel  je u Argentini doživela veliki uspeh  i jako pozitivne kritike.

Bez obzira na to koliko je zapravo volim, pratim i radujem se svakom njenom uspehu, ona jeste naizgled obična devojka, nimalo umišljena, zaštićena, naprotiv, puna je ljubavi, razumevanja i volje da pokrene mnogu decu i one kojima je potrebna podrška kako bi ostvarili svoje snove. Ona nikada nije odustala – nemojte ni Vi! Uspesi su mogući samo ako verujemo, bez obzira u kojoj se državi nalazili i koje nacionalnosti bili. Svi smo mi isti i svi smo stvoreni samo za jedno –  da volimo i crtamo osmehe jedni drugima.

„Confia en ti y lo lograras. Siempre brillaras!“ ( Veruj u sebe i uspećes. Uvek ćeš sijati! )

Tini Stoessel

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ