LEPOTA&ZDRAVLJE     02.02.2017.

Tajna lepote Charlize Theron

Glumica Šerliz Teron (Charlize Theron), kao i svaka žena ima svoje bjuti rutine koje joj pomažu da sa malo šminke, svojom lepotom i dobrim izgledom zaseni svakoga. U čemu je tajna?

Balzam za usne i krema za sunčanje su dva proizoda koja Šerliz Teron uvek ima u torbi i redovno iz koristi. Šerliz redovno čisti lice, međutim za to ne koristi preparate za skidanje šminke ili čišćenje lica, već šminku skida sa vlažnom maramicom, a nakon toga na lice stavlja običnu kremu za lice. Obožava noćnu kremu i često je nanosi na lice, jer se zbog toga njena koža lica oseća bolje preko dana.

Sklona je da često menja proizvode za negu kože, da ne bi stvorila zavisnost od određenih proizvoda. Izbegava da se fenira i suši kosu fenom. Najbolje se oseća kada dopusti kosi da se osuši prirodnim putem.

Redovno vežbanje je ključ za dobar spoljašnji izgleda, jer joj pomaže da se oseća bolje, ali i da oblikuje svoje telo onako kako želi, zato često vozi biciklu i ide na jogu. Šerliz se uvek vodi time da je ključ za lepotu i dobar spoljašnji izled u onome što te ispunjava i čini srećnom, zato pronađi ono što voliš da radiš, u čemu uživaš i ne odustaj od toga!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ