LIFESTYLE     07.06.2017.

Sve o venčanju godine

Sestra vojvotkinje od Kembridža se venčala sa svojim izabranikom pre nekoliko dana.  Pipa Midlton se udala za multimilionera Džejmsa Metjuza u Crkvi Svetog Marka u  Inglfildu. Dok su svi gledali njenu čudesnu venčanicu, nisu primetili nešto što nam je Pipa već dala priliku da vidimo tokom venčanja njene sestre Kejt.  Pipa je, naime, tokom obe ove romantične ceremonije nosila iste dijamantske minđuše koje potpisuje Robinson Pelam.

Kako je svojevremeno pisao britanski Telegraf, ovaj nakit je porodica Midlton pazarila za Pipu za venčanje njene sestre, kada je i Kejt od porodice dobila posebne dijamantske minđuše. Venčanju je prisustvovalo 200 gostiju a prvi su stigli sestra Kejt Midlton i njen suprug princ Vilijam.  Danima pre venčanja mere bezbednosti u Inglfildu bile su podignute na najveći mogući nivo, a Pipu su čuvali britanski specijalci, pripadnici SAS-a. Ono što je sve iznenadilo jeste potez Kejt Midlton i njenog supruga princa Vilijama. Oni su stigli džipom koji je vozio upravo Vilijam, iako se očekivalo da će bračni par doći u pratnji obezbeđenja i da će ih dovesti u blindiranim kolima. Ovo venčanje mladence je koštalo čak 700 hiljada funti, u koje spada i verenički prsten od 200 hiljada funti, venčanica od 40 hiljada funti, te cipele za mladu od dve hiljade funti. Gosti su uživali u skupocenom penušavom vinu, a jedna flaša košta 75 funti, kao i u kavijaru vrednom 40 hiljada funti. Crkvena ceremonija koštala ih je 500 funti, a a ogroman šator u kojem je svadba održana, a koji je na imanje dostavljen specijalno iz Belgije, potrošili su 100 hiljada funti.

Angažovana je ekipa od 30 kuvara, a svirao je jedan od omiljenih džez bendova mladoženje. Svadbena torta na šest spratova navodno je koštala 15 hiljada funti, a mladoženjine cipele 900 funti.

Gosti su pored u muzici i hrani mogli da uživaju i igrajući ping-pong sa Rodžerom Federerom, koji je bio među zvanicama.

Ipak, fotografije sa ovog venčanja nećete pronaći na društvenim mrežama, pošto je gostima bilo zabranjeno da koriste mobilne telefone. Mladenci su čak angažovali i ljude čiji je jedini zadatak bio da motre na goste kako bi bili sigurni da se nijedna fotografija ne pojavi na društvenim mrežama.

 

 

Izvori fotografija: Vogue.com,  abcnews.com
Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ