MODA     25.05.2016.

Stajling Blake Lively iz godine u godinu – O da, čak je i on večan!

Bez sumnje Blake je prešla dug put od dana kad je imala ulogu u Gossip Girl. Većina je, sigurna sam gledala seriju upravo da bi ispratila stajlinge Serene Van Der Vudsen. Pošto je neprimetno napredovala od serije do filmova poput The Age of Adaline, garderoba je takođe samo još više uzvisila kako njen stajling tako i celokupnu sliku o njoj.

Hajde da bacimo pogled na njen lookbook i transformacije iz godine u godinu.

  • Blake Lively stil u Gossip Girl

Tako je Blake bila predstavljena nama. Jednostavna prugasta majica i kožna jakna sa fit crnim farmerkama, tako je ona ušla u Upper East posle dužeg inkognito.

blake-lively-casual-outfits

Bela haljina sa zlatnim steznikom i istopljenim zlatom koje bukvalno protiče kroz haljinu je jedan od najupečatljivijih stajlinga iz serije.

blake-lively-wedding-dresses

  • Blake Lively na ulici

Ako se premestimo sa serije, videćemo da je Blake diva čak i kada je u običnoj šetnji ulicom. Od obojenih kožnih helanki, fluorescentnih suknja, jako obojenih marama, ništa nije suviše daleko od opisa njenog street style. Ali ako bolje pogledate , skontaćete da preferira udobnu obuću.

blake-lively-street-style

blake-lively-fashion

  • Blake Lively na crvenom tepihu

Ne samo da dominira ulicom, već će učiniti i da na crvenom tepihu svi pogledi budu uprti u nju, a blicevi aparata samo okrenuti na njenu stranu. Polovina te dominacije ide na savršenom i posebnom izboru odevnih komada, a ostatak naravno na njenu ličnost , da je rođena sa tim. Da li biste verovala , ako vam otkrijemo da glamurozna glumica svoje kombinacije za ove prilike najčešće bira sama? Bilo kako bilo, ona je dokazala da savršeno zna da odabere.

blake-lively-red-carpet-style

blake-lively’s-red-carpet-appearances

  • Blake Lively u odeći za trudnice

Čak i kao trudnica, Blake ne izgleda ništa manje glamurozno i doterano. Ali za razliku od dosta samozvanih holivudskih zvezda, dama kakva je ona, Blake svoju odeću održava i u trudnoći na nivou aristokratije i klase. Dobra vest je da par očekuje drugo dete i uskoro ćemo biti bačeni u gomilu Blake fantastičnih stajlinga u trudnoći.

blake-lively-pregnancy-outfits

blake-lively-maternity-outfits

 

 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ