LIFESTYLE     16.12.2016.

Šta to muškarci prvo primete na devojci?

Pitanje koje se često provlači među ženama- Šta to zapravo muškoj populaciji zapada za oko pri prvom kontaktu s njima? Večita dilema. I konstantno traganje za smernicama.

A, kako najbolje saznati nego direktno od muškaraca koji i jesu predmet interesovanja? I da li je zaista najbitnije kako ste obučene, da li imate bujne grudi, dužina noktiju, trepavica ili ipak nešto drugo?

Proćaskala sam sa nekolicinom različitih muškaraca i izdvojila nekoliko, koji predstavljaju srž i suštinu svih ostalih. Pa, momci, da vas vidimo!

 

Boško (22)

Prvo, i uvek mi pažnju privuku oči. Naravno, to ne znači da svaka devojka mora da ima prelepe oči, ali to je jednostavno prva stvar koju uočim. Osim, ako devojka nema prenaglašen dekolte, e to već upadne u prvi plan (hehe). Ne volim kada spazim da je devojka jako i ružno našminkana.

 

Jovica(30)

Pri susretu sa devojkom, tu ima nešto više od fizičkog izgleda. Ono što zovemo hemija. Recimo, pokreti i govor tela, a zatim i sam izgled. Kada su fotografije u pitanju, naravno da je tu jedino što možemo da primetimo fizički izgled, pa tada obraćamo pažnju na oči, usne i sve ostalo.

 

Veljko (23)

Kada upoznam devojku, prvo na šta obratim pažnju jesu oči, ogroman plus ako su izrazito krupne, pune usne… A, tek duge noge. Bitno mi je kako priča, ne gotivim piskave i kreštave. Posebno će mi privući pažnju kada je prirodna i ‘sportski’ obučena.

 

Nikola(20)

Veoma mi je bitan načina na koji stupa u konverzaciju, da li je opuštena i odaje neku specifičnu energiju. Obratim pažnju i na noge.

 

Dejan(32)

Oči, tačnije pogled. Ako znaš da tumačis, to govori mnogo.

 

Luka(25)

Generalno, to je celokupan stav, njeno lice, a onda hod i govor tela. Ali, sad, ako bih zašao u detalje, mislim da bi to bila kosa i osmeh. No, sve zavisi od devojke i šta je izdvaja.

 

Nemanja(29)

Najbitnije je lice. Mora da bude slatka.

 

 

I, da li i dalje mislite da će mu biti ključna stvar kratka suknja, konturisano lice, uske farmerke i dubok dekolte? Mislim da sam uspela da vam na neki način približim prave putanje, do pažnje muškarca. Negujte harizmu, šarm, pozitivnost. Tu ne možete pogrešiti. Sve ostalo već dolazi samo do sebe.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ