MODA     09.07.2016.

Spajanje nespojivog

Koliko puta ste prilikom odabira odevne kombinacije poželele da uradite nešto drugačije, nešto što će razbiti monotoniju svakodnevnice i osvežiti vaš outfit?

Ne, nije vam potrebna nova odeća po svaku cenu, dovoljni su samo mašta i hrabrost da ponesete nešto što nikada pre niste.

Svaka od nas ima u svom posedu odeću koja ne viđa svetlost dana tako često. Vreme je da se to promeni!  Prisetite se svih nepravedno odbačenih modnih komada, ispratite naše savete i oglušite se o nepisana modna pravila. Evo šta smo vam pripremili:

 

  1. Dupli džins

1 2 3

Najsigurnije je da nosite teksas košulju sa farmericama ili teksas šortsom, a budite slobodne da kombinujete svetao i taman džins.

Ako uvučete košulju u donji deo istaćićete struk i dobiti kežual, a opet klasičan izgled. Ukoliko želite da “razbijete” plavetnilo džinsa, akcenat stavite na cipele i torbu.

 

  1. Različite šare i printovi

4 5 6

Kombinacija kojoj treba obazrivo pristupiti, ali uz par nagoveštaja ne bi trebalo da bude problema.

Naravno, ovo ne znači da treba da se obučete od glave do pete u životinjske printove, tufne ili geometrijske oblike. Eksperimentišite, ali imajte na umu da je bitno da postoji sklad u tom neskladu-manje je više.

Dopada nam se kako se slažu cvetni dezen i prugasti komadi, duple kocke, pruge i kocke.

 

  1. Kombinacija dve jarke boje

8

Na prvi pogled nezamislivi spoj rezervisan za najsmelije, ali, zašto da ne?

Glumica Jamie Chung je ovu kombinaciju iznela perfektno- s obzirom na jarki kolorit, obuća, nakit i šminka trebalo bi da budu diskretni.

 

  1. Sportske majice i štikle

9 10 11

Popularne jersey majice nosite uz uske midi suknje ili boyfriend farmerke, a patike zamenite klasičnim  modelom potpetica.

 

  1. Haljina+patike

12

Ko kaže da se uz haljine nose samo sandale i baletanke? Patike će vam dati toalno trendi izgled, a iznenadićete se kako se slažu uz različite tipove haljina – cvetne, lepršave, elegantno dugačke…

 

I za kraj, ne zaboravite da ponesete najbitniju stvar- samopouzdanje. Pravila kršite samo ukoliko umete, a KAKO nešto nosite je bitnije od onoga što nosite!

 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ