LEPOTA&ZDRAVLJE     15.03.2018.

Smokey eyes: magija „zadimljenog“ pogleda!

„Smokey eye“ je jedna od najpopularnijih tehnika šminkanja: uvijek je aktuelna i odlično pristaje svakom obliku oka. Mnoge žene ovu šminku koristile su na početku prošlog vijeka, koja ostaje popoularna i do dan danas. Uz svjetlije nijanse može se nositi u dnevnim varijantama, a kao rođena je za večernji izgled ukoliko upotrijebite tamnije boje. Osnovno što treba da znate o ovom načinu šminkanja jeste da najsvjetlija nijansa ide u unutrašnji ugao oka, a najtamnija u spoljašnji, dok je prostor između popunjen gradacijom od svijetle do tamne, odnosno sjenčenjem. Ovako se dobija zadimnjen seksi pogled i izduženo oko, čija je magija neprolazna!

U čemu je tajna zadimljenog pogleda i zašto je smokey eyes tako popularan kod žena? Sa ovom tehnikom možete kreirati lik misteriozne žene, ali i izgledati zavodljivo i sexy. Zavodljivo zatamnjene oči nijednog muškarca neće ostaviti ravnodušnim.

Prilikom kreiranja ovog make – up looka, u kojem su oči u prvom planu, koristili smo i nove Revlon proizvode u stiku, koje možete pronaći u svim Mil-Pop prodajnim objektima:

• Photo Ready Insta – Fix puder: 130 Shell
• Insta-Blush rumenilo: 310 Candy Kiss
• Photo Ready Insta – Fix Highlighting hajlajter u stiku: 210 Gold Light

Make – up: Anđela Babić (Kralja Nikole 128)

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ