LIFESTYLE     02.01.2017.

Škorpije, evo šta vas očekuje u ljubavi u ovoj godini

Škorpija je vatreni entuzijasta, puna samopouzdanja i tajanstveno zavodljiva, a na polju ljubavi u 2017. godini sve pripadnice ovog znaka mogu očekivati dosta uzbuđenja!

Zanos, magla, prevara, romantika, obmana i samoobmana, ljubav za kojom se gori, žudi, od koje srce ključa i mozak prestaje da funkcioniše – ljubav u 2017. godini.
Ovako nešto se definitivno neće odraziti dobro na bračne relacije u kojima ste. Pričati o tome da ćete baš stopostotno biti verni, jednostavno je maltene pa nemoguće, jer će tu morati da postoji neka tajna priča, neka tajna goruća patnja i želja. S druge strane ni vaš bračni partner neće baš biti “cvećka”, tako da je dalji tok vašeg odnosa u potpunosti nepoznanica. Može tu biti trenutaka koji će vas dovesti na rub odvajanja i samo će od vaše spremnosti da se držite zajedno čvrsto i ne odustajete zavisiti dalji tok vašeg braka. U oktobru Jupiter izlazi iz vašeg polja tajni i Škorpijama će polako početi da sviće pred očima. Krenuće u jurnjavu da poprave što se popraviti da i period do kraja godine može vas i bračnog partnera u potpunosti stabilizovati.

Ni u dužim emotivnim vezama neće biti ništa bolja situacija.

Vaša će raspoloženja prema voljenoj osobi biti u potpunosti promenljiva. Neki od vas će se povremeno pitati da li su uopšte na pravom mestu i da li bi bilo dobro da se okrenu i odu. No, neki od vas pre a neki kasnije će uvideti da je to još jedna “šarena laža” kojima povremeno obmanjujete svoje srce. Ne mogu da kažem da će sve emotivne veze “preživeti” ovu godinu – jednostavno, povremeno će sve biti toliko jako da nećete moći da se oduprete. Ipak, ukoliko izgurate do te čuvene jeseni – postoje velike predispozicije da sa voljenom osobom ostanete i na dalje i da vaš odnos postane trajan.

Slobodne Škorpije će najbolje proći tokom ove godine.

Vaš vladar Mars se na ulasku u novu godinu nalazi baš u polju ljubavi, spreman kao zapeta puška da krene u romantična osvajanja. Da ćete osvajati – hoćete. Ali budite sigurni i da će osvajati vas. Povremeno nećete znati gde vam je glava a gde zadnji trap, jer će vas ljubavno ludilo toliko obuzimati da ćete imati osećaj da možete da dosegnete oblake i skinete zvezde sa neba. Ovakvih divotnih priča će biti više tokom ove godine. No, sa kolikim zanosom uletite u njih, isto tako ćete se posle pitati “šta li mi bi? Šta sam ja pronašao uopšte u ovoj osobi?” Mogu uslediti i velika razočaranja, na svu sreću kratkog veka – jer će se vrlo brzo pojavljivati druge osobe koje će biti spremne da vam izbrišu suze I uteše vas. Ili ćete vi pak naći nov “predmet” vašeg interesovanja i obožavanja.


Sve do drugog dela septembra ljubavno ludilo i vaše lutanje će trajati i neće prestajati. E, od tog momenta Škorpije ulaze u jednu drugačiju fazu. Fazu kada polako neke osobe, koje su već možda oko vas duže vreme, počinju da se izdvajaju. Osobe na koje možete da računate. Osobe kojima možete da date sve ono što osećate, ali ovaj put istinski. Do vaših rođendana vam garantujem – bićete u stabilnom odnosu i pravoj ljubavnoj vezi.
Ova godina jeste bila neobična i divlja, ali ćete na kraju dobiti ono što vam zasluženo pripada – sreću.
Astro izvor: Moj Astrolog

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ