MODA     16.04.2017.

Široki rukavi kao apsolutni hit ove sezone

Oni su savršeni. Privlače pažnju, a ujedno su i jako prijatni. Možemo ih kombinovati na razne načine. To su široki rukavi.

Oni krase kako haljine tako i košuljice. Nema potrebe da  se ograničavate na odredjenu boju ili odredjeni dezen. Bilo da su to prugice, tufne, šarene , cvetne ili jednobojne, sve su idealne. Kao i za sve ostale modne detalje izuzetno je važno da znate pravi način da ih uskladite. Ukoliko se odlučite za košulju sa širokim rukavima onda imamo par saveta za savršeno kombinovanje istih.

S obzirom da ćete često nailaziti na košulje sa širokim rukavima u  cvetnim dezenima, mi smo saznale kako da ih uklopite. Jako je jednostavno. Takve je košulje najbolje kombinovati sa farmericama uskih nogavica tamnijih boja. Uz to uparite i cipele puder roze boje ili neku dobru malo torbicu koja je svakako pun pogodak ove sezone. Tako ćete dobiti prilično neobavezan izgled a opet ćete biti savršene.

Često ćete na takvim košuljicama videti i karnere. Možda će vam se učiniti previše ali ove su košuljice savršene za kombinovanje. Ukoliko su takve košulje jednobojne ( ili najbolje crne)onda će samo jedan detalj u jarkoj boji upotpuniti vaš izgled. To može biti pismo torba u raznim bojama, sandale ili jednostavno dominantan nakit.

Iste košulje možete da nosite i sa haljinama ili suknjama, izgledaćete savršeno. Ako se odlučite za suknju onda je najbolje da to bude pencil kroj eventualno potpuno široke. Svakako imate dosta načina za nošenje ovih potpuno modernih  košulja sa širokim rukavima.

Naravno ukoliko naidjete na haljine sa širokim rukavima obavezno ih kupite jer sve dame koje su moderne ovog proleća nosiće takve haljine. Uz malo sredjivanja bićete jednostavno idealno stilizovane za ovu sezonu. Nadamo se da  smo vam bar malo pomogli, a sada krenite u akciju i neka se ovog proleća svi okreću za vama.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ