MODA     24.11.2017.

Šik detalji za zimu pred nama

Svaka sezona diktira drugačija pravila. U svijetu aksesoara, dizajneri nalažu da biramo prirodne i raskošne materijale torbi poput kože i pliša, sa orginalnim detaljima i nešto neobičnijim formama.

Raskošan pliš je već najavljen kao glavni materijal za jesen i zimu, a pravo sa garderobe on je izvršio svoj uticaj i na svijet aksesoara. Kombinacija ovog materijala sa lancima i kićankama smatra se beskrajno elegantnim i klasičnim modelom torbe koja svaka žena treba da posjeduje u svojoj kolekciji.

Torba: Aldo (Delta City, I sprat)

Fotografija: Nikola Radović

 

Kažu da đavo leži u detaljima, a rukavice su odličan aksesoar koji može snažno uticati na vaš sveukupni izgled. U svim oblicima, veličinama, dužinama i stilovima, one nas iznova i iznova osvajaju. Rukavice nikada nijesu klasične. Oni su uvijek zabavne, sofisticirane i svaki vaš outfit čine modernim. Sa nitnama, šiljcima, perlama, printovima, super kratke, uske, duge ili labave, rukavice su zaista jedinstveni modni detalj koji govori mnogo o vama. Rukavice izgledaju ženstveno i sofisticirano, definišu seksualnost i senzualnost. Ono što volimo kod ovog trenda je da može da se prilagodi različitom izgledu i raspoloženju, dodaju ženstvenost inače običnoj odjeći ili sasvim muževnoj.

Rukavice: Aldo

Fotografija: Nikola Radović

 

Poznate zvijezde često nose kačkete i kape kako bi se sakrile od paparaca ili kada nemaju sređene frizure. Kačket je idealan modni dodatak kada vozite bicikl, uživate na plaži ili trenirate na otvorenom. Ove jeseni, kačketi će se nositi svuda. Pojavili su se na modnim pistama i vidjeli smo ih u kolekcijama brendova Prada, Chanel ili Balenciaga. Trendseterke kažu da je sportski kačket najpoželjniji modni dodatak jesenje sezone. Nosićemo ih u kombinaciji sa popularnim bomber jaknama, oversized duksevima i casual odjevnim komadima. Zanimljivo je da modne blogerke sportske kačkete kombinuju sa haljinama i mnogim drugim komadima koji nijesu u sportskom stilu.

Kačket: Aldo

Fotografija: „Photography by Jovana & Đorđe“

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ