LEPOTA&ZDRAVLJE     22.07.2017.

Sarah Angius– blogerka čiju kosu obožavamo

Poznata visoko školovana stilistkinja frizura, Sarah Angius ima sve više  i više pratilaca kako na Instagramu, tako i na ostalim društvenim mrežama. Očaravajuće frizure i trikovi koje ona svakodnevno objavljuje na svojim profilima, oduševljavaju ženski deo populacije. Na instagramu ima čak  3.5 miliona pratilaca, pa tako i mnogobrojne pratioce na youtube-u.

Rođena je u Iraku. Zavrsila je „The Hair Academy“ u Roterdamu gde trenutno i živi sa svojim mužem i psom. Rado odlazi u rodno mesto kako bi provela nezaboravne trentuke sa svojom porodicom. Jako je simpatična, mila i prava dama. Nemoguće je ne pogledati njene tutorijale, čak iako nismo zainteresovani, jer će nam privući pažnju svojom pozitivnom energijom i harizmom.

Njeni saveti su jako korisni kada smo u žurbi, nemamo novca za skupe frizure ili imamo neki važan događaj, jer nam omogućavaju da same napravimo čarobnu frizuru za jako kratko vreme i vrlo jednostavan način. Za samo par minuta, imaćete frizuru kakvu ste mislili da samo profesionalac može napraviti. Tutorijali koje objavljuje traju svega 15ak sekundi, prati ih uvek zabavna muzika i njen predivan osmeh.

Osim što obožava da od svoje kose pravi čuda, prirodne lokne pretvara u savšeno ravnu kosu i uživa praveći razne frizure, ona takođe piše i tekstove o lepoti, kosi i drugim temama na svom blogu. Često preporučuje proizvode za negu kose koje i sama koristi, a za koje je često pitaju na društvenim mrežama.

Kao jedan od njenih omiljenih i podrazumevanih proizvoda jeste Arganovo ulje, koje pomaže kada je kosa suva i oštećenja.

 

Napravite i Vi frizuru iz snova uz pomoć saveta šarmantne Sarah-e Angius, jer kako ona kaže: „ Dugo sam radila kao stilistkinja sa mnogim poznatim i priznatim ljudima, sada se posvećujem samo Vama“.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ